HUSA LANSETE

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
macara88
Puncte: 0

HUSA LANSETE

Mesaj de macara88 »

Salut tuturor, as dori sa achizitionez o husa pt 4 bete echipate cu mulinete + 4 bete neechipate.Lungimea acesteia sa fie 210 sau mai mult si sa nu fie foarte scumpa pana in 300 RON
Daca stiti o husa care sa se incadreze in aceste cerinte va rog sa imi spuneti..
MULTUMESC

costy62

Re: HUSA LANSETE

Mesaj de costy62 »

Eu am o husa de la Baracuda 3+3 pe care am luat-o de la targ acum 2 ani cu 100 lei si o husa individuala cu 60 lei de la Garbolino.
Am mers anul trecut in aceasta combinatie din cauza spatiului in masina.
Husa 4+4 este si mai voluminoasa si nu cred ca mai incape intre perne la masina.
Am ajuns la concluzia ca cea mai buna abordare este sa mergi pe huse individuale.
Avantaje sunt multe: se pot aseza mult mai usor in masina, lansetele sunt mai protejate, este mult mai comod si mai rapid de impachetat si despachetat si daca vrei poti pastra lansetele gata montate (firul tras prin inele si montura atasata, doar mufezi si arunci)
Referitor la intrebarea ta, am vazut la targul AVP din martie, la standul GIPO la promotie o husa model nou si foarte buna la un pret foarte mic cred ca sub 150.
Si acum imi pare rau ca nu am cumparat-o, am plecat din cauza aglomeratiei.
Daca vrei neaparat husa 4+4 cauta ceva sub 200 lei dar sa fie noua si bine captusita
Off topic: cum se numeste gadgetul pentru plantat de la green seson si cat costa?

adrian apetrea

Mesaj de adrian apetrea »

pelzer.una din cele mai bune
LIFE IS FISHING!
Imagine

darius123

Mesaj de darius123 »

Si eu am modelul 3+2 de la Pelzer, modelul nou.Din pacate nu se mai gaseste varianta Executive, dar sunt multumit si de actuala husa.Totusi, in 300-400 ron ai mai multe variante:Daiwa, Chub, Pelzer.....nu stiu care este cea mai buna alegere.Tot de la Pelzer, mai gasesti varianta 4+4, am avut-o si pe aia si am fost multumit, este mai ieftina ca modelul 3+2, fermuar de calitate, protectie buna, buzunare incapatoare si costa 250 ron.

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

mergi pe Pelzer..... :wink:
slowly we rot- by Obituary

macara88

Mesaj de macara88 »

Am gasit niste HUSE individuale de la SENZOR la 50 ron . Ce parere aveti despre ele ??

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

salut,

eu am o husa baracuda de 4+4 si sunt foarte multumit de ea, am gasit-o intr-un magazin din berceni, nu stiu exact numele dar daca vrei ma interesez si iti zic pe privat, intra 4 lansete cu mulinete ok, depinde si ce mulinete ai, ca nu cred ca intra bbrlc, dar intra okuma 1065, pretul 180 ron daca te intereseaza iti zic pe privat
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

gusti

Mesaj de gusti »

Am 4 huse de la Senzor de 3 ani si sint in stare perfecta si azi!