Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
astept ofertecristiandrei2002 scrie:schimb 1 buc delkim ev plus violet cu un delkim de culoare rosu sau verde daca nu este in perfecta stare sau umblat in avertizor nu deranjati mlt
nu are nimeni rosu sau verdecristiandrei2002 scrie:astept ofertecristiandrei2002 scrie:schimb 1 buc delkim ev plus violet cu un delkim de culoare rosu sau verde daca nu este in perfecta stare sau umblat in avertizor nu deranjati mlt
mlt doar schimb cu rosu sau verdecezaro scrie:Iti dau eu unul alb sau il cumpar pe al tau. Din ce an este sa stiu daca se inperecheaza cu statia mea?
Cezar 0722244038
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
cezaro scrie:Iti dau eu unul alb sau il cumpar pe al tau. Din ce an este sa stiu daca se inperecheaza cu statia mea?
Cezar 0722244038
doar schimbsdaniel scrie:cezaro scrie:Iti dau eu unul alb sau il cumpar pe al tau. Din ce an este sa stiu daca se inperecheaza cu statia mea?
Cezar 0722244038
Salut , imi amintesc ca incercai sa schimbi sau sa vinzi 2 delkimi alb si violet .
Daca ii mai ai sunt eu interesat , daca se potrivesc cu statia mea .
Ai mei sunt din 2010 , cred ..
upcristiandrei2002 scrie:doar schimbsdaniel scrie:cezaro scrie:Iti dau eu unul alb sau il cumpar pe al tau. Din ce an este sa stiu daca se inperecheaza cu statia mea?
Cezar 0722244038
Salut , imi amintesc ca incercai sa schimbi sau sa vinzi 2 delkimi alb si violet .
Daca ii mai ai sunt eu interesat , daca se potrivesc cu statia mea .
Ai mei sunt din 2010 , cred ..