Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Vladutze,noi anul trecut dupa cum simplu se poate observa,am avut medie de 4,2 kg la KKarp.Deci nu cred ca mai sunt asa mici.Oricum ar fi deranj mult prea mare ptr cei care dau cu momitor sau plastice,sa se puncteze de la 3 kg in susVladut Mateianu scrie:Si sa se puncteze doar crapii ! (adica pestii de peste 3 kg !)
echipa :barbu marian si alin si maciuca florin (eu)suntem deacort cu propunerea tashimanobig scrie:Asa cum scrie si in titlu,propun celor care vor participa la concursul din acest an de la Doripesco,schimbarea regulamentului in ceea ce priveste nada de pe firul de par.cred ca este inutil sa ceri interzicerea plasticelor si tehnopufilor si sa permiti spuma flotanta care dupa cum se stie se gaseste sub forma cilindrica sau patratele pe care le poti modela la dimensiunile si forma boabelor de porumb. Asa ca propun si aici celor inscrisi la acest concurs,sa-si dea cu parerea si de ce nu ,sa votam interzicerea sau acceptarea acesteia. Asta doar daca se doreste in concurs exclusiv la boilies prin care toata lumea sa-si dovedeasca maiestria pescuind la aceiasi forma de momeala.
echipa :florinbrasov scrie:echipa :barbu marian si alin si maciuca florin (eu)suntem deacort cu propunerea tashimanobig scrie:Asa cum scrie si in titlu,propun celor care vor participa la concursul din acest an de la Doripesco,schimbarea regulamentului in ceea ce priveste nada de pe firul de par.cred ca este inutil sa ceri interzicerea plasticelor si tehnopufilor si sa permiti spuma flotanta care dupa cum se stie se gaseste sub forma cilindrica sau patratele pe care le poti modela la dimensiunile si forma boabelor de porumb. Asa ca propun si aici celor inscrisi la acest concurs,sa-si dea cu parerea si de ce nu ,sa votam interzicerea sau acceptarea acesteia. Asta doar daca se doreste in concurs exclusiv la boilies prin care toata lumea sa-si dovedeasca maiestria pescuind la aceiasi forma de momeala.
dementor brasov
florinbrasov scrie:echipa :barbu marian si alin si maciuca florin (eu)suntem deacort cu propunerea tashimanobig scrie:Asa cum scrie si in titlu,propun celor care vor participa la concursul din acest an de la Doripesco,schimbarea regulamentului in ceea ce priveste nada de pe firul de par.cred ca este inutil sa ceri interzicerea plasticelor si tehnopufilor si sa permiti spuma flotanta care dupa cum se stie se gaseste sub forma cilindrica sau patratele pe care le poti modela la dimensiunile si forma boabelor de porumb. Asa ca propun si aici celor inscrisi la acest concurs,sa-si dea cu parerea si de ce nu ,sa votam interzicerea sau acceptarea acesteia. Asta doar daca se doreste in concurs exclusiv la boilies prin care toata lumea sa-si dovedeasca maiestria pescuind la aceiasi forma de momeala.
dementor
shimanobig scrie:
ASA CUM A SPUS SI IRINEL,REGULAMENTUL POATE FI SCHIMBAT DECAT DE CONCURENTI,IN ZIUA INCEPERII CONCURSULUI.SPER CA MAJORITATEA CONCURENTILOR SA FIE DE ACORD CU ACEASTA SCHIMBARE CARE NU AR FI DECAT BENEFICA DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE.
exista o mica diferenta ... toate echipele sa fie de acord , nu majoritatea ...Irinel Nitu scrie:Modificari la regulament se mai pot face in ziua concursului cu conditia ca toate echipele .........
Marian Constantin scrie:shimanobig scrie:
ASA CUM A SPUS SI IRINEL,REGULAMENTUL POATE FI SCHIMBAT DECAT DE CONCURENTI,IN ZIUA INCEPERII CONCURSULUI.SPER CA MAJORITATEA CONCURENTILOR SA FIE DE ACORD CU ACEASTA SCHIMBARE CARE NU AR FI DECAT BENEFICA DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE.exista o mica diferenta ... toate echipele sa fie de acord , nu majoritatea ...Irinel Nitu scrie:Modificari la regulament se mai pot face in ziua concursului cu conditia ca toate echipele .........