Postez cu Mcc deoarece sunt la ziua lui Cpk si nu ma pot loga cu toto: Vladut sau alt pescar care are dubi asupra testului, imi pun la dispozitie toate pop-up-urile din test sa il repetati.oricum cei care folosesc pop-up-urile cu cele mai multe stele stiu ca acest test mai mult decat realist. Daca se poate fara postari de la clone de pescari la acest topic
Vladut Mateianu scrie: Testul trebuia facut de cineva care nu are afaceri in domeniu, asa interesul personal troneaza..... !
Testul a fost facut de Andrei Vladeanu (nu mai are afaceri in domeniu) si Toto Popescu (are un magazin unde vinde toate produsele din test si nu este producator)
Vladut Mateianu scrie: Sbs " aspect comercial" 5 stele...si nu gasesti 2 bile rotunde in cutie, Solar 5 stele -no comment, Senzor -1 stea..... Dar ambele firme sunt produse la aceiasi fabrica de rulat din Anglia ! (poate pe viitor macar testele sa le faca DOAR pescari cu experienta, fara interese comerciale...)!
Este de vorba de aspectul comercial al AMBALAJULUI. Exista si o explicatie in sensul acesta la criteriul respectiv. Scrie clar ca s-a urmarit daca producatorii vor sa fure ochiul clientului. In acest context, stelele putine nu sunt in mod special un dezavantaj.
Nu credem ca un astfel de test, cu criteriile respective, trebuie facut DOAR de pescari cu experienta. Nu-ti trebuie mare experienta la pescuit sa vezi ce bila pluteste 5 zile, care miroase mai tare sau care are ambalajul mai frumos...
De altfel, criteriile sunt absolut subiective. Nici nu este obligatoriu ca produsul care are mai multe stele sa prinda peste cel mai mult. Pana la urma, numai crapii decid...
.
Intotdeauna sfaturile si concluziile trase de AV sunt bine venite, experienta fiind un factor decisiv. Daca este vb despre aspectul comercial al ambalajului, atunci inseamna ca nu am inteles eu bine. Eu m-am referit la aspectul comercial al produsului, adica al bilei...
Vladut dc nu faci un test despre porumbul uscat ? Ai si materiale nenumarati crapi de peste 20kg la tancabesti prinsi inainte de partida lui cpk si octav
.inca astept poze cu dulapi la care faceai referire !
Sincer sa fiu sunt putin dezamagit, pentru ca sunt foarte multe poze si 3 randuri scrise, in juma de ora am citi toate articolele despre crap, pana si cele care nu pareau interesante, nu m-a uimit, dar nici o revista proasta nu e.
Oricum asteptam alte subiecte tratate in numerele viitoare si ceva mai multe teste cu bete si mulinete din categorii medii de pret. Explicatii despre cum trebuie abordata o partida in pescuitul crapului in lacuri salbatice sau pe rauri.
nu gasesc revista la chioscuri in Brasov si sincer nu am timp sa pierd o zi cautand la toate chioscurile din oras. comanda online eu nu am gasit unde as putea sa fac asa ca nu imi ramane decat sa intreb daca poate cineva sa posteze articolul despre pop-up-uri? Cred ca ar satisface multi utilizatori ai forumului. daca nu se poate asta este. multumesc.
SOLAR – Jacko s
MAINLINE – Red Plum
CC MOORE – NS1 Specials
BAIT&FEED COMPANY – Plum & Black Pepper
FRANK WARWICK BAITS – Special Fruit
DYNAMITE BAITS – Fluro Robin Red
STICKY BAITS – Pineapple and Butyric
QUEST BAITS – Rahja Spice Pink
SENZOR PLANET – Prunela
SBS BAITS – AV1
NUTRABAITS – White Spice
MihneaBV scrie:nu gasesc revista la chioscuri in Brasov si sincer nu am timp sa pierd o zi cautand la toate chioscurile din oras. comanda online eu nu am gasit unde as putea sa fac asa ca nu imi ramane decat sa intreb daca poate cineva sa posteze articolul despre pop-up-uri? Cred ca ar satisface multi utilizatori ai forumului. daca nu se poate asta este. multumesc.