Asemenea !Bodi scrie:Un picutz "ironic", insa sa nu stricam totusi topic-ul eu va urez Fire Intinse.
Din pacate topicul domnului Popescu l-au stricat altii mai carcotasi decat noi

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Asemenea !Bodi scrie:Un picutz "ironic", insa sa nu stricam totusi topic-ul eu va urez Fire Intinse.
"Rabdarea este calitatea oamenilor inteligenti" - a spus un mare filosof (va las pe dvs sa descoperiti care!). Partida de pescuit de la Benga, la care va referiti, este impartita in doua: ieri a fost episodul I - cu Radu Dascalescu in prim-plan si urmeaza partea a doua, unde veti vedea ce si cat am prins eu. Vad ca ma urmariti, ceea ce este un lucru foarte bun, dar observ ca nu prea intelegeti nimic din ceea ce vedeti, ceea ce devine de inteles in conditiile in care va definiti a fi un "no name" in pescuit (fineturi la pescuitul crapului prezint de vreo doua luni, insa...). Cat despre "sfaturile dvs", tineti-le pentru propria persoana, aveti mai multa nevoie de ele decat oricine!George Andreescu scrie:Domnu' THL, nu inteleg de ce va ofuscati atat de mult ???Dumneavoastra in emisiunea de astazi nu ati fost in stare sa prindeti nici macar un ciortan, in timp ce partenerul prindea unul dupa altul. Mi-a placut in schimb finalul unde punctati atotstiutor ca pestele a preferat "fineturile", oare nu puteati si dumneavoastra sa folositi "fineturi" la lansetele de crap, sau nu ati stiut ca se poate?
Raman la sfatul pe care vi l-am dat deunazi si de care nu vreti sa tineti cont, lasati "pescarii" sa vorbeasca despre pescuit, iar dumneavoastra vedeti-va de litere unde vad ca sunteti tare si neiertator
bodi scrie:Apropo, d-le George Andreescu cine sunteti dvs in pescuit?
Cum ar veni , ati crescut cu guvernanta .. conditii de 5 stele peste tot ; este sub demnitatea dvs sa dormiti in cort ca majoritatea pescarilor.popescu59 scrie:Daniel ai inteles gresit pasiunea e pasiune darrrrrrrrrrrrr cred ca este si mai frumos cind se imbina pescuitul si cu celelalte activitati.
De ce crezi ca m-am dotat cam cu de toate cind merg la pescuit ? De ce mi-am dotat rulota cu tot da tot ce trebuie pentru a ma simti bine cind merg la pescuit ?
Cum o fi fost oare cind la MV2 la concurs lumea iesea dimineata din cort zgribuliti , inhaimurati , iar eu faceam dus in rulota .
Cum o fi foat oare cind toata lumea nu mai stia cum sa tremure de frig in corturi iar la mine in cort ereau 20 de grade , sau cum o fi fost cind toti stateau priponiti pe lansete iar eu urmaream la tv meciul.
Deci eu pe linga pescuit imi place sa am tot confortul si observ ca sunt din ce in ce mai multi care cauta acelesi placeri ca si mine .
Este indradevar destul de costisitor dar cind inbini utilul cu plactul este super .
Multi da foarte multi pescari au facut din acesta pasiune un fix fara sa se gindesca si la faptul ca ani trec si virsta isi va spune cuvintul, si veti vedea ca o sa va amintiti de zile si noptile petrcute in ploi si vint, in frig si ger fara ca macar sa te gindesti si la tine ca om. Intradevar stiu clar ca placerea cind esti in dril cu un peste nu se compara cu nimic darrrrrrrrrrr si perioadele uneori destul de mari de stat de pomana cind pestele nu vrea sa manince trebuie acoperite cu activitati care iti creaza relaxare si multa placere.
Asa pescuiesc eu si oriunde merg la pescuit nu imi lipsete din dotare panoul solar , antena satelit , dusul electric ,sistemele de incalzire , cort de 15 m patrati, laptopul si internet,aragaz etc.
De aceea stau mai mult timp pe balti decit acasa fiindca relaxarea pe care o am cind merg la pescuit nu mi-o ofera nici o alta activitate.
In creierul sau e mai bine sa ajungi pe balta si sa faci gratar, decat sa prinzi peste.sdaniel scrie:Domnule Popescu , sa inteleg ca din punctul dvs de vedere e mai important sa dormi si sa bagi ceva la ghiozdan pe malul garlii decat sa pui un peste pe saltea ?
Am promovat balta atat timp cat a avut peste in ea si patronul a respectat o intelegere. Cand si-a batut joc de cuvantul propriu si a inceput sa bage plase si sa scoata pestele, am renuntat la colaborarea cu el. Cat despre Pleasa, te invit sa pescuiesti acolo si sa-mi spui ce parere ai. Bine, asta daca esti pescar si nu clona, normal.Albert scrie:Ia uite aici ce bine era cand domu' producator promova balta asta: link.
Cum n-a mai dat cu plus cum a inceput distractia![]()
Deh, noroc ca i-a picat o noua pleasca altfel cine stie cat mai blama balta asta.
Lasati Popescul sa-si faca si el concursuri.Pana n-o sa-nceapa participantii sa-l alerge nu inteleg de ce unii il fac cu ou si cu otet.