Lansare montura

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Claudiu Garlea
pescar de competitie
Puncte: 0

Lansare montura

Mesaj de Claudiu Garlea »

Explicati-mi si mie cum sa lansez mai departe de mal, stiu ca de multe ori nu trebuie sa arunci foarte departe, dar...

Eu am o lanseta simpla de 3.60m cu o mulineta, cica are 6 rulmenti, are aia 6 rulmenti cand o zbura porcu si m-ai am una, din Decathlon la 50lei. (3.50m cu mulineta de 1 rulment).
Aveti vreun filmulet ceva, sunt incepator in lansari. :oops: :roll:

Cred ca ambele lansete au inelul de plecare de 30, stiu ca n-am cum sa arunc 150m cu astea, dar ma intereseaza mai mult cum sa arunc corect.

Cucu Ionel

Re: Lansare montura

Mesaj de Cucu Ionel »

Fir intins

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Daca mai aveti video-uri care m-ar ajuta, va rog mult.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

GClaudiu scrie:Daca mai aveti video-uri care m-ar ajuta, va rog mult.
Vezi ca este plin pe youtube :wink:
Dar adevaratul youtube este doar pe balta.Ia-ti frumos lanseta,un degetar si putina vointa si ai sa ai o revelatie la sfarsitul sesiunii de casting :wink:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Vointa e, trebuie intai sa invat cum sa tin in mana lanseta.

Acum 2-3 ani cand am aruncat prima data cu lanseta am aruncat bine, primele incercari (in ziua aia), lanseta stiu sigur ca era de 2.70 dar mulineta nu stiu. Eu am lansetele de 3.60 si sa zic ca 2-3 din 5 aruncari imi ies. Inaltimea mea e de 1.70, o lanseta mai mica (2.70 - 3.00) ma poate ajuta mai mult in lansari ?

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

GClaudiu scrie:Vointa e, trebuie intai sa invat cum sa tin in mana lanseta.

Acum 2-3 ani cand am aruncat prima data cu lanseta am aruncat bine, primele incercari (in ziua aia), lanseta stiu sigur ca era de 2.70 dar mulineta nu stiu. Eu am lansetele de 3.60 si sa zic ca 2-3 din 5 aruncari imi ies. Inaltimea mea e de 1.70, o lanseta mai mica (2.70 - 3.00) ma poate ajuta mai mult in lansari ?
Deloc,poti arunca la fel de bine si cu 3,6 si cu 3,9m.Importanta este ambitia si cred ca cel mai mult conteaza dorinta cu care vrei sa ajungi la distante multumitoare.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Cum trebuie sa tin lanseta acolo de la mulineta, diferite persoane, mi-au aratat diferite modalitati. Eu sunt stangaci, dar cand arunc tin lanseta pe umarul drept.

Ce intrebari retardate pun :)), da vreau sa nu fiu cel mai slab de pe balta :)).

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

GClaudiu scrie:Cum trebuie sa tin lanseta acolo de la mulineta, diferite persoane, mi-au aratat diferite modalitati. Eu sunt stangaci, dar cand arunc tin lanseta pe umarul drept.

Ce intrebari retardate pun :)), da vreau sa nu fiu cel mai slab de pe balta :)).
schimba avatar-ul pe care il ai si pune " ultras pe viata" si sa ma bata mama daca nu te fac tovaras de pescuiala :wink:

Stef 12

Mesaj de Stef 12 »

shimanobig scrie:
GClaudiu scrie:Cum trebuie sa tin lanseta acolo de la mulineta, diferite persoane, mi-au aratat diferite modalitati. Eu sunt stangaci, dar cand arunc tin lanseta pe umarul drept.

schimba avatar-ul pe care il ai si pune " ultras pe viata" si sa ma bata mama daca nu te fac tovaras de pescuiala :wink:
Like! Cu tot cu convertire de echipa..asa, pe rosu si albastru :lol:
Banii, interesele, gloria...pot oricand schimba istoria.

Claudiu Garlea
pescar de competitie

shimanobig scrie:

Nu tradam culorile, nu ne facem ciobani. Ultrasi nu suntem, ca sa fi ultras trebuie sa mergi in deplasare.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”