Off Topic reloaded - Concurs balta Lazar

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
George Andreescu

Re: CUPA UNIVERSUL PESCARULUI editia 1

Mesaj de George Andreescu »

THL scrie:Ma intrebam cate cuvinte trebuie sa copiezi cu DEX-ul in brate pana cand il scapi pe jos si-ti dai arama pe fata... scuze pe taste!
Sa inteleg ca dintr-o simpla gresala de tastare nu ati fost in stare sa intelegeti sensul postarii ??? Pacat, traiam cu impresia ca va da inteligenta afara din casa, dar se pare ca m-am inselat :lol: :lol: :lol:
Noapte buna si somn usor, copiii cuminti dorm la ora asta ! :D

THL
Puncte: 0

Re: Off Topic reloaded - Concurs balta Lazar

Mesaj de THL »

kelu84 scrie:Uitandu-ma in ambele" tabere" stau si ma uimesc cum acest sport pe care-l indragim cu totii naste astfel de discutii cand ar trebui sa ne impartasim cunostintele si sa ne sfatuim cum sa punem gheara pe mustaciosi... Nu cunosc personal nici pe THL si nici pe Popescu insa oameni buni.... indiferent unde este adevarul , nu credeti ca este mai elegant pentru toata lumea sa puneti punct? Am urmarit topicul acesta de la bun inceput si am fost curios pana unde se va ajunge, dar cred ca s-a intrecut masura foarte mult
In principiu ai dreptate, dar nu pot sa tac din gura cand un ....... de genul asta spurca un asemenea forum (pe ala de la mv2 l-a imputit efectiv), minte cu nerusinare, spune una si face cu totul alta (dovada mesajele pe care mi le-a dat pe privat), se cearta cu toata lumea, el de fapt fiind un ....... si un ............, dar avand avantajul ca a platit pentru promovarea unui .......... de concurs. Asemenea personaje sinistre spurca tot ce ating, din pacate si nu le poti face nimic, pentru ca ei oricum nu au nimic de pierdut. Ciudat este ca se gasesc oameni sa cante in struna unui ............. de genul asta si asta e chiar grav, mai ales ca habar nu au care este realitatea si nici nu ii intereseaza!
Ultima oară modificat Lun Apr 23, 2012 22:38 de către THL, modificat 1 dată în total.

THL

Re: CUPA UNIVERSUL PESCARULUI editia 1

Mesaj de THL »

George Andreescu scrie:Sa inteleg ca dintr-o simpla gresala de tastare nu ati fost in stare sa intelegeti sensul postarii ??? Pacat, traiam cu impresia ca va da inteligenta afara din casa, dar se pare ca m-am inselat :lol: :lol: :lol: Noapte buna si somn usor, copiii cuminti dorm la ora asta ! :D
Cat timp ai nevoie la fiecare postare de emoticoane ca sa te faci inteles, e clar ca ai mintea unui copil care doarme la 22.00! Ai grija, dimineata sa nu pleci la joaca fara sa-ti schimbi scutecele!

CimpoeruM

Mesaj de CimpoeruM »

miyagi scrie:Ai Popica?! Cat crap a halit rulota aia noaptea pe balti? :roll:
ai ''incondeiatule'',cred ca mai multi s-au carat cu gipanul decat cu casuta !

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

THL .......... esti tu dar un .......... de clasa care prosteste lumea cum vrea el , spune cum ai bagat 200 de mil lei in buzubare de le acel faimos concurs cum ti-ai pacalit prietenii si amici de pescuit si i-ai asezat 3 echipe pe 10 m numai si numai sa te imbuibezi dincei peste 200 de mil de lei.
Ti-ai batut joc de atitia pescari renumiti de care sincer o spun imi este jena sa le trec numele ca i-ai murdarit tirindui pe o asemena balta numai si numai sa pui mina pe banii lor . Te lauzi ca le-ai dat 150 l de vin :lol: :lol: :lol: mai mare risul mai ales cind rizi ca balta este pentru gratare de care nu te-ai mai saturat si de bautura pusa la dispozitie de sebi ca tu esti invatat numai si numai cu pomana . Te rog sa ne spui si noua unde ai pescuit tu ai ai platit pentru acel pescuit . Nu ai cum fiindca la tine preturile se discuta in euro esti un mare magnat pe banii altora de care profiti la maxim.
Domnilor preturile pe care le cere THL pentru o emisiune nu este mai jos de 2-3 mii de eu , in loc sa plateasca baltile unde i se permite sa filmeze dinsul nu face altceva decit sa profite si cere el bani ca sa faca emisiuni .Sustine ca el plateste la ANTENA 2 sa i se dea spatiu de emisie , E FALS . THL este platit de Antena 2 pentru emisunile care se deruleaza pe acel post .PVtv si Fishing and Hunting platesc pe baltile unde merg si fac emisuni si sa fim sincer niciodata Mincinosi nu se vor compara cu cele 2 posturi care se ocupa de pescuit si vinatoare. Cele 2 posturi sunt profesioniste pe cind THL primul lucru care il discuta este CITI TREBUIE SA IMI DATI CA SA FAC O EMISIUNE.
Asa s-a intimplat si la Blata LAZAR cind sebi ia spus sa nu tina acel concurs ca el nu are peste pentru acei pescari de renume si nu vrea sa se faca de ris . Dar THL nu a tinut cont de nimic interesul lui au fost numai si numai BANII ,profitul facut de pe urma acelui concurs.
Cind a vazut ca este luat la intrebari a dat vina pe sebi dar omul ia spus clar ca nu e de acord cu acel concurs , fiindca stia clar ca nu are peste de care doresc sa prinda acei pescari . Cea ce s-a si adeverit locul 1 avind 30 de kg de peste prins .Asa ca va veti lamuri usor usor cine este .......... adevarat.
Eu va repet nu am nici ce-a mai mica tangenta cu balta Lazar sunt un simplu pescar care platesc abonament anual pe acesta balta , nu am sunstinut nici o data ca balta Lazar ESTE O BALTA DE TOP eu am spus doar ce peste am prins pe acesta balta si ce conditii se ofera acolo , in rest nu ma intereseaza ca a scos el pestele sau nu din balta .
Trebuie sa intelegeti ca THL nu face nimic din placerea de a pescuii totul la el este de cit profit va avea din acea activitate nu ia in calcul ca acele persoane ii sunt amici sau prieteni interesul lui este profitul in rest nimic nu conteaza .
Si inca o chestie daca tot sustine sus si tare ca Sebi este dator cu 1500 de eu pentru o emisiune , de ce THL nu il actioneaza in instanta ??? De ce nu sesizeza organele competente despre asta ??? Stiu se va scuza ca nu vrea sa faca rau sau chestii din astea , este FALS . Nu poate face asta fiindca nu are documente totul este facut la mica intelegere. Asa ca .......... se vede care este nu mai sustine aberatii. Si referitor la situatia mea materiela ca vad ca ma consideri un muritor de foame tin sa te anunt .......... ca sunt 10 etaje peste tine . Si te mai anunt ceva pe care nu stiai sunt Bucurestean nascut crescut cu acte in regula cu domiciliu in Bucuresti , nu cum iti inchipuiai tu ca sunt un .......... cum m-ai categorisit . Sunt nascut crescut la podul Grand cind tu iti .......... la gradinita , si acum locuiesc de foarte mult timp in Rahova , asa ca trebuie sa te mai gindesti cind afirmi ce afirmi ca esti ridicol.
Deci concluzia este clar esti un .......... daca ai putut sa iti umilesti prietenii la un concurs unde i-ai asezat 3 echipe pe 10 m NUNAI SI NUMAI SA LE EI BANII in concjunctura cind stiai ca acel lac nu are peste , si mai ales cind ai vazut ca nu iti ajung banii ramasi l-ai scos dator pe SEBI fara ca macar sa ii dai 1 leu pentru concursul organizat . Si inca ceva pe cea mai slaba balta pentru a inchiria balta pentru un concurs cel mai bun pret este 2000 de eu deci daca Sebi avea sa iti dea tie 1500 de eu nu EL ESTE DATOR LA TINE TU ESTI DATOR LA EL FIINDCA NU I-AI PLATIT CEI 2000 DE EU PENTRU BATA puasa la dispozitie la concurs .
Asa ca mai bine ai da cei 500 de eu datorati lui Sebi si ai termina cu fruntea sus , dar calicia si inginfarea ta fara margin nu te lasa sa recunosti ca esti dator , fiindca esti invatat numai si numai sa ai profit fara sa ti cont de ceva sau cineva . ASA CA CINE ESTE ..........??? eu care nu am nici ce-a mai mica tangenta cu balta Lazar si sunt un simplu abonat , sau THL care dupa calulele facute de el Sebi este dator 1500 de eu dar el nu a luat in calcul sa plateasca balta pentru concursul facut de el pe Lazar .Dupa cele mai simple calcule 2000 de eu taxa pentru balta de la concurs minus 1500 de eu datoria lui Sebi reiese clar o diferenta de 500 eu pe care THL o datoreaza lui Sebi .
SI UNA PESTE ALTA REZOLVA-TI SINGUR PROBLEMELE SI DATORIILE PE CARE LE AI SI TU SI SEBI , nu ma intereseaza pe mine problemele voastre si nu ma mai baga pe mine in discutiile voastre , Sunteti niste .......... amindoi daca nu ati reusit in nici un chip sa va rezolvati problemele.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ popescu

am citit si m-am scarbit de mitocanismul si grobianismul de care dai dovada . Vad ca tot dai inainte cu iscusinta ta de a-ti tine curul la caldura in ultradotata ta rulota . Afla ca un pescar adevarat se hraneste cu senzatia de a simti ceata rece de dimineata si frigul noptii adapostit in sacul de dormit si de a se lipsi de televizor sau mai stiu eu ce gadgeturi care-i "urbanizeaza" viata .
Crezi ca Tim Paisley , Steve Briggs si alti pescari celebri care petreceau cate o luna sau doua pe Sarulesti nu aveau posibilitatea sa i-si ofere confort de 5 stele ?? afla ca da, DAR repet , placerea pescuitului real o regasesti in cei doi metri patrati de cort insotit de linistea naturii ... despre aceste placeri sublime mi-a povestit prietenul Ken Townley care are posibilitati de 200 de ori mai mult decat tine fara sa castige bani la loto asa cum te lauzi
Fişiere ataşate
scan0003.jpg
scan0003.jpg (77.1 KiB) Vizualizat de 826 ori
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Dl Cristi y este foarte adevarat tot cea ce imi spuneti si cred ca multi pescari fug la pescuit sa simta toate senzatiile despre care imi pomeniti dar eu ma repet am trecut de citiva ani de perioada de stres a vieti si merg la pescuit pentru a ma relaxa , nu merg strict sa fac vre-o performanta ci din contra merg sa ma simt relaxat . Prin acesta relaxare eu caut sa am tot confortul posibil si pescuitul il pun pe planul 2 . Asta nu se intelege ,ca sunt si oameni care au depasit grijile zilnice si nu sunt stresati si cauta prin iesirile la pescuit sa se simta cit mai bine si mai relaxati , de aceea partidele mele de pescuit sunt intodeauna de durata de cel putin 2-3 zile . Conteaza foarte putin cit peste prind pentru mine principalul este sa am tot confortul .dupa care conteaza cit sau ce peste prind .
Stiu ca majoritatea pescarilor merg pe balta pentru a se descarca de problemele zilnice si doresc ca natura si pescuitul si mai laes conditile cit mai salbatice oferita de natura le incarca la maxim bateriile.
Tot ce nu s-a inteles aici este ca eu am depasit de ceva perioada de timp problemele si stresul vietii de zi cu zi , am 2 copii mari aranjati la casele lor , de firma se ocupa sotia mea , asa ca pentru mine probleme care sa ma retina sa merg la pescuit sunt din ce in ce mai putine . Cine ma cunoaste poate confirma aceasta . Pescuitul pentru mine este o activitate care sa imi umple timpul liber pe care il am in exces si caut sa imi ofer toate conditiile cind merg la pescuit .
Nu am enumerat aici cea ce detin eu cind merg la pescuit pentru a ma lauda , NU NU le-am enumerat pentru a se intelege ca dispun de foarte mult timp liber si vreau sa am tot confortul indiferent unde merg la pescuit .
Poate ca acum vor intelege cu toti ce am vrut sa spun si pentru ce merg eu la pescuit , relaxarea in cit mai mult confort este eticheta mea.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

popescu59 scrie:Dl Cristi y este foarte adevarat tot cea ce imi spuneti si cred ca multi pescari fug la pescuit sa simta toate senzatiile despre care imi pomeniti dar eu ma repet am trecut de citiva ani de perioada de stres a vieti si merg la pescuit pentru a ma relaxa , nu merg strict sa fac vre-o performanta ci din contra merg sa ma simt relaxat . Prin acesta relaxare eu caut sa am tot confortul posibil si pescuitul il pun pe planul 2 . Asta nu se intelege ,ca sunt si oameni care au depasit grijile zilnice si nu sunt stresati si cauta prin iesirile la pescuit sa se simta cit mai bine si mai relaxati , de aceea partidele mele de pescuit sunt intodeauna de durata de cel putin 2-3 zile . Conteaza foarte putin cit peste prind pentru mine principalul este sa am tot confortul .dupa care conteaza cit sau ce peste prind .
Stiu ca majoritatea pescarilor merg pe balta pentru a se descarca de problemele zilnice si doresc ca natura si pescuitul si mai laes conditile cit mai salbatice oferita de natura le incarca la maxim bateriile.
Tot ce nu s-a inteles aici este ca eu am depasit de ceva perioada de timp problemele si stresul vietii de zi cu zi , am 2 copii mari aranjati la casele lor , de firma se ocupa sotia mea , asa ca pentru mine probleme care sa ma retina sa merg la pescuit sunt din ce in ce mai putine . Cine ma cunoaste poate confirma aceasta . Pescuitul pentru mine este o activitate care sa imi umple timpul liber pe care il am in exces si caut sa imi ofer toate conditiile cind merg la pescuit .
Nu am enumerat aici cea ce detin eu cind merg la pescuit pentru a ma lauda , NU NU le-am enumerat pentru a se intelege ca dispun de foarte mult timp liber si vreau sa am tot confortul indiferent unde merg la pescuit .
Poate ca acum vor intelege cu toti ce am vrut sa spun si pentru ce merg eu la pescuit , relaxarea in cit mai mult confort este eticheta mea.
atunci du-te bre la spa,pune-ti masti de castravete pe fata,baga un masaj si o sauna si lasa-ne pe noi in pace cu prostiile tale de om relaxat,noi vrem sa pescuim crap nu se ne uitam la meci

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

Ce va mai place si voua polemica si sa dati apa la moara... :D

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

In cazul asta nu este site-ul potrivit sa intri in polemici cu cei care trateaza pescuitul cu pasiune pentru ca asta este motivul pentru care te blameaza din ce in ce mai multi useri..incearca pe site-uri de grataragii sau rulotisti ...ca sa fie bine :wink:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”