Escrocul Mourinho, pedepsit în sfârşit de Dumnezeul fotbalul

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Avatar utilizator
andrei vladeanu
Veteran
Mesaje: 5808
Membru din: Lun Ian 10, 2005 11:10
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Escrocul Mourinho, pedepsit în sfârşit de Dumnezeul fotbalul

Mesaj de andrei vladeanu »

Escrocul Mourinho, pedepsit în sfârşit de Dumnezeul fotbalului


Mi-e greu să descriu enorma satisfacţie pe care am trăit-o văzând cum meschina filozofie a autobazei, promovată de acest traducător portughez, şi-a primit în sfârşit cuvenit pedeapsă, chiar pe Santiago Bernabeu, în faţa unui public obişnuit cu orice altceva decât cu stilul “capră”. Stil pe care Realul lui Mourinho, cea mai scumpă echipă din istoria fotbalului, l-a practicat cu abjecţie totală timp de 120 de minute în faţa unui Bayern format în proporţie de vreo 60% din puşti cărora abia le-au dat tuleiele.

Practic, acest meci a demonstrat fără urmă de îndoială că Mourinho este un fel de Cârţu al fotbalului mare, doar că fără cariera semnificativă de fotbalist a olteanului. Peste tot unde se duce, Mourinho (ca şi Cârţu) transformă echipa într-o autobază sinistră, încercând să câştige la ciupeală, pe erori de arbitraj mai mult sau mai puţin voite, pe greşeli ale adversarilor şamd. Sigur, bugetul Realului face ca jucătorii de 380 de milioane de euro să poată bate la scor echipe modeste gen Apoel Nicosia sau trupele din a doua jumătate a clasamentului spaniol, dar în meciurile importante contra unor echipe semnificative penibilul portughez ştie doar să parcheze autobuzul pe linia porţii şi să spere la un penalty uşor acordat, la o bâlbă în careul advers, la un offisde nesemnalizat.

A fost cât pe ce să-i iasă şi în seara asta, când scorul ajunsese în minutul 15 la un neverosimil 2-0, după un penalty primit cadou şi un gol din offside. Numai că puştii lui Bayern au strâns rândurile, s-au dus ca tăvălugul spre poarta Realului şi au forţat corupta brigadă maghiară să acorde penalty-ul din care Robben a readus echipa germană în cărţi. Sigur că pe urmă Viktor Kassai s-a făcut că plouă la un henţ cât casa comis în careu de oribilul măciucar Pepe, iar Bayern a ratat cu seninătate câteva ocazii imense în repriza a doua, însă golul marcat de bavarezi s-a dovedit a fi suficient pentru a duce meciul la penalty-uri. Şi asta pentru că jalnicul Mourinho şi-a arătat definitiv limitele în timpul prelungirilor, când nu a făcut nimic pentru a forţa atacul, deşi Bayern cedase fizic iar apărarea era, în mod extrem de evident, punctul slab al unei echipe cu o medie de vârstă de 24 de ani.

Iar la penalty-uri a venit rândul celei de-a doua păpuşi gonflabile a Realului să se dezumfle ca împuşcată cu mitraliera: fandositul homosexual Cristiano Ronaldo a bătut atât de jalnic lovitura de la 11 metri încât era să-l păcălească pe excelentul Neuer, care se dusese cu elan pe colţul respectiv, anticipând o execuţie cât de cât corectă. Adăugând în ecuaţie şi halul în care acest căcăcios gelat a stricat absolut orice fază pe care a avut-o din momentul în care Bayern a marcat golul de 2-1 şi obţinem imaginea unui individ cu reale calităţi atletice dar care nu va ajunge niciodată nici măcar pe lista celor mai buni 100 de fotbalişti all time. Pentru simplul motiv că degeaba le umpli sacul cu goluri unor desculţi, dacă eşti pe nicăieri în orice moment în care echipa ta dă cât de cât de greu.

Una peste alta, această calificare a Bayernului reprezintă triumful fotbalului adevărat în faţa ciupelii hoţeşti a lui Mourinho şi a unor vedete de mucava, umflate cu pompa de o presă sportivă ruptă de orice realitate. Nu văd ce om sănătos la cap, care a văzut această dublă manşa Bayern-Real, poate spune cinstit că echipa spaniolă a meritat vreo clipă să se califice. Sau că biata Cristinuţa Ronalda şi-a meritat în vreun fel măcar a zecea parte din cele 80 de milioane de lire sterline plătite pe ea, într-un moment de derută mintală, de Florentino Perez.

Cât despre fanii madrileni care au umplut, ca întotdeauna, tribunele de pe Bernabeu, nu ştiu cine o să le dea înapoi banii plătiţi în speranţa că-şi vor vedea echipa jucând fotbal. Mai mult ca sigur că nu le rămâne decât să se întrebe în ce măsură istoria Realului merită să fie batjocorită de acest penibil traducător portughez , printr-un joc de care s-ar ruşina până şi Real Santander…


sursa - http://optimvs.wordpress.com/2012/04/26 ... otbalului/
The One Team

Avatar utilizator
DumiD
Pescar de competitie
Mesaje: 1650
Membru din: Joi Oct 21, 2010 1:52

Re: Escrocul Mourinho, pedepsit în sfârşit de Dumnezeul fotb

Mesaj de DumiD »

O mizerie de articol.Acest Adrian Niculae care-l semneaza e un imbecil,cred ca n-a vazut la viata lui mai mult de 5 meciuri,din care 4 ale Barcelonei.Helenio Herrera a primit porecla "magul" pentru un fotbal mult mai defensiv,acelasi Helenio Herrera care a inventat catenaccio si care i-a scos pe Inter din anonimat.Unul e "mag",altul e escroc..cum vine asta? Un puta verde de jurnalist,ofticat ca echipa lui de pitici cersetori a fost eliminata,pe nedrept,si se bucura ca a murit si capra vecinului.apropos,generatia de aur a noastra ce juca?7 fundasi si 3 infata,pase scurte si pe sus,focul la ei.....

Genes Florin
pescar de competitie
Mesaje: 1628
Membru din: Mar Sep 01, 2009 12:13
Puncte: 0
Localitate: buzau
Contact:

Re: Escrocul Mourinho, pedepsit în sfârşit de Dumnezeul fotb

Mesaj de Genes Florin »

Te-ai lovit la cap AV- ule??? :lol:
Balta Puiesti

Avatar utilizator
Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 446
Membru din: Mar Ian 12, 2010 8:59

Re: Escrocul Mourinho, pedepsit în sfârşit de Dumnezeul fotb

Mesaj de Dragos Sinca »

Av, unde ai gasit mizeria asta de articol?

Ca unii nu il inghit pe Mourinho inteleg, dar pana la a scrie un articol condimentat cu niste epitete jenante la adresa unor persoane importante din fotbalul actual, cum sunt CR si Mou, este cale lunga. Un astfel de articol nu se poate naste decat dintr-o frustrare imensa dublata de o lipsa de intelegere a fenomenului.

In plus, eu inteleg simpatia pe care o purtam pentru diferite echipe din alte campionate, dar nu inteleg fanatismul asta.

Ceea ce nu inteleg aceste persoane este ca fotbalul are doua faze: atac si aparare. Unora le place stilul de joc al Barcelonei care plimba mingea ca la handbal in jurul careului, insa care uneori se dovedeste impotent atata timp cat nu beneficiaza de sclipirile lui Messi, iar altora poate le place stilul de joc al Realului care are nevoie de 2-3 atingeri pentru a suta la poarta.

Avatar utilizator
DumiD
Pescar de competitie
Mesaje: 1650
Membru din: Joi Oct 21, 2010 1:52

Re: Escrocul Mourinho, pedepsit în sfârşit de Dumnezeul fotb

Mesaj de DumiD »

In spatele pseudonimului Adrian Niculae se ascunde probabil Adrian Mutu :lol: :lol: :lol:

Avatar utilizator
Vali Vesa
pescar de competitie
Mesaje: 2971
Membru din: Vin Ian 21, 2005 15:59
Puncte: 0
Localitate: Constanta
Contact:

Re: Escrocul Mourinho, pedepsit în sfârşit de Dumnezeul fotb

Mesaj de Vali Vesa »

Cine se aseamana, se aduna. Autorul respectiv este un fervent sustinator a lui Popescu Stefan aka FFF, apsalba...
Chiar daca nu sunt fan Real Madrid si nu-l "diger" de nici o culoare pe Mourinho, articolul asta este o RUSINE!

In conferinta de presa, Jupp Heynckes ii multumea lui Mourinho pentru ca a intrat in vestiarul lui Bayern si a felicitat toti jucatorii si stafful tehnic. Un gest surprinzator pentru Mourinho, dar cu atat mai mult de toata lauda.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Avatar utilizator
Cristi_Ionita
Mesaje: 307
Membru din: Mar Apr 01, 2008 10:36
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: Escrocul Mourinho, pedepsit în sfârşit de Dumnezeul fotb

Mesaj de Cristi_Ionita »

DumiD scrie:O mizerie de articol.Acest Adrian Niculae care-l semneaza e un imbecil,cred ca n-a vazut la viata lui mai mult de 5 meciuri,din care 4 ale Barcelonei.Helenio Herrera a primit porecla "magul" pentru un fotbal mult mai defensiv,acelasi Helenio Herrera care a inventat catenaccio si care i-a scos pe Inter din anonimat.Unul e "mag",altul e escroc..cum vine asta? Un puta verde de jurnalist,ofticat ca echipa lui de pitici cersetori a fost eliminata,pe nedrept,si se bucura ca a murit si capra vecinului.apropos,generatia de aur a noastra ce juca?7 fundasi si 3 infata,pase scurte si pe sus,focul la ei.....
Pai Adrian Niculae e imbecil cand scrie asa infect, dar tu iti permiti sa faci Barcelona echipa de "pitici cersetori"???

Ce dracu ma oameni buni, va dau astia de mancare de sunteti asa inversunati?

Real Madrid si Barcelona sunt probabil cele mai bune echipe de fotbal din lume la ora actuala, desi nu s-au calificat in finala UCL. La fel, Ronaldo si Messi sunt cei mai buni fotbalisti. Incontestabil. Terminati cu catalogari idioate, daca Messi dadea penalty-ul cu 3 cm mai jos, toata lumea zicea mama Messi e extraterestru, asa se intampla ceva cu el, nu se mai concentreaza, tampenii... Nu mai zic ca a mai avut o bara...La fel si cu Ronaldo...Daca se termina 2-0....toata lumea zicea Ronaldo-Bayern 2-0....Fiti mai obiectivi un pic si incercati sa nu mai cadeti in derizoriu precum autorul acestui articol de 2 lei 30 care se pricepe la fotbal ca mamaie
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

Avatar utilizator
Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 446
Membru din: Mar Ian 12, 2010 8:59

Re: Escrocul Mourinho, pedepsit în sfârşit de Dumnezeul fotb

Mesaj de Dragos Sinca »

Totusi imaginea asta aroganta si infumurata a lui Mourinho nu cred ca este chiar conforma cu realitatea. Peste tot pe unde a fost Mourinho a facut din lotul de jucatori o adevarata familie. Toti jucatorii sunt foarte atasati de el si invers. Si tot el a stiut sa valorifice la maxim potentialul anumitor jucatori.

http://www.youtube.com/watch?v=tBs9JVDP ... re=related

Avatar utilizator
gor965
Moderator
Mesaje: 14706
Membru din: Vin Mai 25, 2007 17:04
Puncte: 0
Localitate: Calarasi

Re: Escrocul Mourinho, pedepsit în sfârşit de Dumnezeul fotb

Mesaj de gor965 »

Ai n-ai mingea, tragi la poarta !...cam asa e si articolul asta ! Un impotent care are impresia ca le stie pe toate, da cu kkt in altii care scriu istoria fotbalului spaniol ! Mourinho n-o face mare spectacol dar are realizari pe unde se duce, Ronaldo e ca si castigator al balonului de aur iar Real Madrid e la un pas sa cstige titlul cu 100 puncte, ptr. prima data in istoria campionatului spaniol... si kakaciosul ala de ziarist spune ca astia n-or sa intre in istorie ?!?! ...amice, esti idiot !!! :twisted:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Avatar utilizator
DumiD
Pescar de competitie
Mesaje: 1650
Membru din: Joi Oct 21, 2010 1:52

Re: Escrocul Mourinho, pedepsit în sfârşit de Dumnezeul fotb

Mesaj de DumiD »

Cristi_Ionita scrie:
DumiD scrie:O mizerie de articol.Acest Adrian Niculae care-l semneaza e un imbecil,cred ca n-a vazut la viata lui mai mult de 5 meciuri,din care 4 ale Barcelonei.Helenio Herrera a primit porecla "magul" pentru un fotbal mult mai defensiv,acelasi Helenio Herrera care a inventat catenaccio si care i-a scos pe Inter din anonimat.Unul e "mag",altul e escroc..cum vine asta? Un puta verde de jurnalist,ofticat ca echipa lui de pitici cersetori a fost eliminata,pe nedrept,si se bucura ca a murit si capra vecinului.apropos,generatia de aur a noastra ce juca?7 fundasi si 3 infata,pase scurte si pe sus,focul la ei.....
Pai Adrian Niculae e imbecil cand scrie asa infect, dar tu iti permiti sa faci Barcelona echipa de "pitici cersetori"???
pai ce-am zis neadevarat?au o medie de inaltime cam ca Steaua in perioada Piturca.Partea cu cersitul e si ea adevarata,indiferent ce fluiera arbitrul ei fac coada sa-l inconjoare,sunt tot timpul cate 4-5 in jurul arbitrilor indiferent de meci.poate nu i-ai urmarit indeaproape pe Busquets,Iniesta,Pique,Pedro sau Puyol..uita-te la un meci si fi cu ochii pe ei cand fluiera arbitrul orice,aut,fault,nu conteaza......despre simulari,penalty-uri aiurea si eliminari nici nu vreau sa mai vorbesc,dar macar la aceste capitole nici Real nu-s departe...insa la cersetorie s-au gasit bine unii pe altii,zici ca-s o echipa de Lovini.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA FORUM”