Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu sunt lucruri certe, universal valabile...sunt chestii relative, care tin atat de valoarea pescarilor care pescuisec locurile respective , cat si de valoarea locului intr-un anumit moment ! Sunt o groaza de exemple de locuri din C care au mers mai bine decat cele din B si de locuri din B care au mers mai bine decat cele din A...pescari buni care au scos rezultate bune de pe locuri proaste si pescari slabi care au scos rezultate slabe de pe locuri bune...si tot asa...sunt o groaza de chestii relative in genul asta de concursuri, tocmai datorita faptului ca o balta nu are toate locurile egale din punct de vedere valoric, iar locurile in sine isi pot modifica coeficientul valoric (in plus, ori in minus) in functie de perioada anului, conditiile atmosferice, valoarea, pregatirea, echiparea,strategia, ori nada pescarilor care abordeaza locul respectiv. Faptul ca din start se stie ca locurile considerate mai bune sunt mai putine decat numarul maxim de echipe din concurs, presupune acceptarea factorului bulan in stabilirea erarhiei de final (la General, nu pe sectoare). Cine trage in primul sector valoric are (teoretic) sanse mai mari sa prinda mai mult peste ! Ptr. a mai reduce din sansele astea mai mari de castig s-a introdus si celalat clasament (de calitatea) care are rolul de a "incurca" socoteala locurilor fruntase la cantitate si a oferi o sansa la castigarea marelui premiu celorlalte echipe , de pe sectoarele mai slabe !shimanobig scrie:.......................
VEDETI VOI CA PONTONL 4 AR PRINDE IN VIATA LUI MAI MULT PESTE DECAT PILHAN-UL?
VEDETI VOI CA ST GORGAN AR PRINDE IN VIATA LUI MAI MULTA CANTITATE DECAT PILHANUL?
EU CRED CA NU,..............................
...un concurs, cu trei "concursuri"(loc I,II,III+captura),cu premii egale si fara premiu general...standurile pe fiecare sector vor fi alese ca o saptamina inaintea concursului, in fct de cum "merge" balta...oanavictor scrie:CEL MAI CORECT .........3 SECTOARE .......3 CONCURSURI SEPARATE .
CAPTURA PE FIECARE SECTOR .
...nu "suna" mai bine la potentialii concurenti, dar e mai echitabil pentru cei ce sunt in concursRazvan Ulmeanu scrie:...Marele premiu impartit pentru locurile 1 de pe fiecare sector suna mai bine? Sincer, nu cred.....