Dupa cum spune titlul am lansat prima gama de lansete custom pentru crap din Romania.
Lansetele sunt create de catre Laurentiu Andronic - cel mai bun rodbuilder din Romania in ceea ce priveste lansetele de crap si nu numai -si au un grad de finisare mult peste ceea ce se poate vedea la lansetele de fabrica.
Personal am incercat sa ma implic foarte mult in acest proiect si mi-am pus la bataie toate cunostintele mele in acest domeniu.
Am incercat sa facem ceva cu totul special si cred ca am resusit (pozele spun totul).
Lucram numai cu componente de cea mai buna calitate (inele si mandrine Fuji, eva japonez, etc.) si numai pe blank-uri de la cele mai renumite firme (Harrison, Free Spirit, etc.)
Clientul isi poate alege componentele, incepand cu inelele si mandrina si terminand cu distanta dintre grip si mandrina si chiar culoarea matisajului.
Se poate scrie orice pe lanseta, se poate alege blank lacuit sau mat, se poate alege marimea inelelor, se poate opta pt mandrina de carbon sau vopsita perlat, practic totul este CUSTOM.
Si partea cea mai buna am pastrat-o pentru final...COSTA MAI PUTIN DECAT VARIANTELE DE FABRICA!!!
HARRISON TREBUCHET 13'
MANDRINA FUJI BLACK PEARL
INELE FUJI ALCONITE 40-12
BLANK HARRISON MAT
MATISAJ MOV INCHIS
EVA JAPONEZ
PROVERB IN LATINA SCRIS PE BUTT SECTION
HARRISON TREBUCHET 13'
MANDRINA FUJI CARBON
INELE FUJI ALCONITE 50-16
BLANK HARRISON MAT
MATISAJ ALBASTRU DESCHIS