Moderator: viorel dulamita
Bai Legio chiar nu ai inteles nimic din Forumul asta ? Ce dracu - cu Nea Victor poti vorbi orice - important este sa fie si el convins ca are cu cine discuta . Ce "doamne iarta-ma" ai ? Uite iti spun eu un truc - la nea Victor si Cornel nu conteaza virsta , conteaza iutimea de minte si "meseria" la crap . Adica ori una ori alta !legio1083 scrie:Sa nu dea Dumnezeu, domnule Oana, sa vina ziua in care veti plati ascutimea limbii dvs...
Felul in care tratati pe cei din jur, mai devreme sau mai tarziu se va rasfrange si asupra dvs. Respectul fata de cailalti inseamna si respect pt sine si daca niste injurii pot trece drept gluma sau "caterinca" (asa cum le place unora sa spuna) doar pt ca se afla in "ca pe vremuri", eu unul nu sunt dispus sa accept asa ceva. Una peste alta , asa cum singur ati spus anterior , nu ne-am tras de sireturi, si nici nu mi-as dori pt ca bunul meu simt ca si coeficientul de inteligenta nu este la indemana oricui pt a-l folosi in oarece comparatii fara rost.
N-am degand sa ma mai gandesc nici macar o secunda la tot ce debitati din cand in cand, pt ca mi-am invatat lectia in primavara... si sub nici o forma n-am sa ma cobor la genul asta de limbaj desi poate ar fi cateva lucruri de spus.
Inrest, numai de bine, atat dvs cat si celorlalti participanti "la trafic".
An nou cu bine!