tibi_m scrie:Val iti propun sa ascultam inregistrarea emisiunii impreuna si cine minte (sau greseste) sa isi ceara scuze.
Este OK pentru mine - am incredere in prietenii mei , cum tu pesemne ca nu stii ce inseamna ...Te astept !
Dar atentie , ti-ai luat viteza prea tare , hai sa ne intelegem ...e vorba de credibilitatea ta vizavi de mine .... mai am inca 3-4 studenti de-ai sotiei mele , care au auzit aseara la radio de mine ...si ai si accentuat ..genul , e clona , e VAL , hai sa-i spunem una si alta , si nu e bine sa scrie pe clone , samd ... E asa greu sa recunosti ?????????? Sa ascultam ce ? Dat uite exista lume pe aici ca re pesemne ca ascultat emisiunea ... poate spun si ei ... ai luat o lona drept Val si m-ai luat la trei ..patru ...Te rog abtine-te !
Vizavi de mine stii ca esti la pamint si ti-am si spus .
Cind suflai tu prin microfoane la Radio , si spunei 1-2-10 , eu semnam protocoale cu AGVPS . Ma uit la ce faci si nu imi vine in minte decit lebada salbatica speriata de barca care vine in viteza si pasarea atunci cind isi ia zborul , se caca niste baligi mari de tot ...care acopera de mizerie totul din barca ... Asa faci si tu - te inventezi pe emisiune ce trece ..... fara argumente si fara dorinta de a intelee exact ce si cum ... macar logistic , penru ca pe balta ..... ai mult de recuperat .
Un subsol mizer , o pereche de bascheti sparti , multa doctrina , o ideea si o credinta falsa , momentul zero pe care ti l-au zis 20 insi ca nu il poti face ..... Che Guevara , nu esti tu . Poate Gavroche ...impreuna cu Cosette , legati ceva . No offence .
Asta ca sa iti spun , ca un barbat care avea coaie , punea mina pe telefon si invita timpitul in emisiune ... sa il frece el cum vrea . Nu ai curaj !