De ce se sterg postarile?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

claudiue
Puncte: 0

Re: De ce se sterg postarile?

Mesaj de claudiue »

Nu intereseaza cine sterge (persoana), ci principiul.
Fir intins...

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

@ alex.laurentiu

Ai fost langa mine in concurs sa vezi la ce am pescuit pe Moara ? Daca ai fost, ai vazut ca in sectorul A pe pontonul 6 am pescuit si prins noaptea la bile (2 lansete ) cei mai multi si mari pesti :wink: . In celelalte sectoare nu am mai folosit bile ca stiam ca este zona de peste mic si plasticele fac legea :wink: .Fiecare produs (bile -mamaliga -plastice -pelete ) m/au ajutat sa castig locul 1 si le/am folosit inteligent cand a trebuit :wink:

La Greaca am mai explicat ca plasticele erau invelite in pasta si pe momitor era pasta de bile si ....am folosit in jur de 30 kg de pasta :wink:

Nu am facut poza cu bennerul Bogdan Dragan si bennerul clubului Green Lake pentru ca le/am uitat in masina mea impreuna cu steagul clubului :oops:

o zi buna :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

alex.laurentiu

Mesaj de alex.laurentiu »

alo, mai usor ca a luat foc telefonia mobila azi :oops: , nu am nimic cu nimeni dar nu pot sa ma abtin, auzi asta "nu am fost langa echipa green lake NOAPTEA'' sa vad cu ce pescuieste. :lol: :lol:
alo, daca nu era nimic de ascuns dece a sters postarea ? acum ati avut timp sa va pregatiti textu ?

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

alex.laurentiu

Mesaj de alex.laurentiu »

claudiue scrie:Nu intereseaza cine sterge (persoana), ci principiul.
Fir intins...

exact !

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

alex.laurentiu scrie:alo, mai usor ca a luat foc telefonia mobila azi :oops: , nu am nimic cu nimeni dar nu pot sa ma abtin, auzi asta "nu am fost langa echipa green lake NOAPTEA'' sa vad cu ce pescuieste. :lol: :lol:
alo, daca nu era nimic de ascuns dece a sters postarea ? acum ati avut timp sa va pregatiti textu ?

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Omule (sau clona mai bine zis) iti pierzi timpul aiurea, ai 3 postari pe acest site si toate sunt aiurea, iti place scandalul? :lol:
Vezi ca sunt topicuri mult mai interesante unde ai cate ceva de invatat despre carpfishing sau daca nu fugi la o partida de pescuit...sigur o sa ai mai mult de castigat! :wink:

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

claudiue scrie:Nu intereseaza cine sterge (persoana), ci principiul.
Fir intins...
Intereseaza cred mai mult motivatia stergerii, si nu faptul ca acest principiu (al stergerilor) exista ! Mai citeste o data postarea incriminata si-o sa ai de ales intre 2 motive (daca te pui in pielea celui care modereaza rubrica respectiva) :
1-autorul n-are habar de pescuit daca insista sa ne faca sa credem ca rezultatele alea nu s-ar fi obtinut fara boabele de plastic de la Enterprise ! Afirma ca la Greaca pescarii respectivi nu au nadit, dar au dat cu momitoare ...oare ce dracu puneau pe ele ?...iar la Moara, la fel, au dat cu plastice la carlig...oare cum intretineau patul de nada cand dupa ora 18 nu mai era permisa nadirea grea ? ... aaa, dadeau boabe de la Enterprise cu cobra...corect ! 8)
2-autorul e rau intentionat ... eu personal am vazut cand nadeau cu cobra cu bile de la Dragan si cand puneau in mamaliga micropelete de la Quest Baits ( am si poze facute...si nu e reclama).

...deci despre ce principiu vorbim, ca in ambele situatii, se da cu kkt gratuit in munca unor oameni ?!

p.s.
Nu incerc sa conving pe nimeni ca stergerea posturilor e cea mai buna solutie (se poate edita ce nu e conform cu realitatea...se pot cere argumentari, dovezi, fapte concrete, etc.) dar, la fel cum exista probabil o motivatie ptr. o astfel de postare (de altfel, prima pe acest forum) la fel, exista o motivatie a stergerii lui de catre moderatorul rubricii respective !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Razvan Paunoiu

Mesaj de Razvan Paunoiu »

Moderatorii topicurilor din sectiunea Magazine pescuit si Balti de crap au dreptul de a sterge postarile.

Ok..acum am inteles de ce a disparut postarea mea despre partida de pescuit de la Pleasa...., problema lor pana la urma...eu tot nu mai trec pe acolo.... :oops:..
Nume utilizator schimbat din Friday

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Ce tot o ardeti in bile si HNV-uri cand voi nu stiti sa faceti diferenta intre anhidra si clorida, frate? Ce n-ati inteles? In momentul in care imi intrii in casa ca invitat si te-apuci sa-mi muti mobila sau sa-mi modifici ambientul zi mersi ca scapi fara cel putin vr`un picior in popou.
De multe ori m-am rasfatat si eu pe marginea unui "pahar de vorba", da` nu mi s-au sters postarile aiurea si atunci ce sa cred?
Enache tu ma trimeteai odata sa nadesc cu HNV-uri pe Lacul Morii! De-aici survin principiile. Sunt reguli, exista bun simt, dar noua ne place aroganta.
Nu mai exista prosti in tara asta Nene ci numai prostie si prosteala :wink: . Nu stiu daca ma-ntelegi?
Urban culture.

claudiue

Mesaj de claudiue »

"Pescare"... nu ai tu capacitate de exprimare ... astfel incat sa ajungi la nivelul in care nu te mai inteleg eu !

Ai fost sau nu pana la urma pe Lacul Morii ?

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

claudiue scrie:"Pescare"... nu ai tu capacitate de exprimare ... astfel incat sa ajungi la nivelul in care nu te mai inteleg eu !

Ai fost sau nu pana la urma pe Lacul Morii ?
M-am mutat cu totu` langa el :D . Da inca n-am incercat ca nu stiu cum sa fac montura cu fir de par pentru varga 8) .
To`mai mi-am cumparat si eu una in sfarsit de 7 metrii ca asa i-am vazut pa aia pa canal.
Da cred ca o sa fac o maimuta cum am vazut la fratele Adi, de 360 :D . Ca tot mi-am luat ciungi noi da la gARDNER.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”