Ce ne facem cu capusele ?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

clabuc
Puncte: 0

Re: Ce ne facem cu capusele ?

Mesaj de clabuc »

si inca un aspect care poate sa intereseze si proprietarii de balti :
La modul simplist - daca eu platesc o taxa sa intru pe balta-proprietate privata iar acolo ma musca un caine turbat, un sarpe veninos sau o capusa infectata atunci din pctul meu de vedere, proprietarul e bun de plata mai ales daca nu poate dovedi ca luat toate masurile de precautie ptr a evita astfel de incidente.

voi ce parere aveti ?

vali003

Mesaj de vali003 »

clabuc scrie:la recomandarile unor prieteni, eu mi-am cumparat produsul deet de la care plus, se gaseste in RO si am inteles ca ar fi chiar bun.

Multa sanatate Pharaoh si iti doresc sa te faci bine cat mai repede.
Continutul de deet trebuie sa fie de minim 20-30 % , trebuie refolosit la 3-4 ore ,mare grija cu nada de pescuit cind folositi aceste produse ,au un miros foarte puternic , folositi minusi chirurgicale .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

clabuc scrie:si inca un aspect care poate sa intereseze si proprietarii de balti :
La modul simplist - daca eu platesc o taxa sa intru pe balta-proprietate privata iar acolo ma musca un caine turbat, un sarpe veninos sau o capusa infectata atunci din pctul meu de vedere, proprietarul e bun de plata mai ales daca nu poate dovedi ca luat toate masurile de precautie ptr a evita astfel de incidente.

voi ce parere aveti ?
Si daca ma duc cu o "doamna" pe balta si iau sifilis sau alta venerica :D cine este de vina ? Tot patronul baltii ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

clabuc scrie: ...voi ce parere aveti ?
...sa-ti faci asigurare :wink: :D ...

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

Vladut Mateianu scrie:
clabuc scrie:si inca un aspect care poate sa intereseze si proprietarii de balti :

voi ce parere aveti ?
Si daca ma duc cu o "doamna" pe balta si iau sifilis sau alta venerica :D cine este de vina ? Tot patronul baltii ? :roll:
da.......si daca te loveste un meteorit, tot patronul e de vina.....doar daca faci infarct, e de vina capusha...... :lol: :lol: :lol:
slowly we rot- by Obituary

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Vladut Mateianu scrie:

voi ce parere aveti ?
Daca doamna a fost pusa la dipozitie de patronul baltii......DA se face vinovat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

clabuc

Mesaj de clabuc »

viorel dulamita scrie:i daca te loveste un meteorit, tot patronul e de vina.....doar daca faci infarct, e de vina capusha....

gluma gluma, dar crede-ma e un teren alunecos ptr patronii de balti si daca tot vb cineva de asigurare nu le-ar strica o raspundere civila. sa nu intelegeti ca am ceva cu ei doar ca mi se pare un subiect interesant.
pana la urma e vorba de o zona de agrement pe care o administreaza , de ex. in parcuri se folosesc diverse tratamente contra capuselor.

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

cred ca se exagereaza un pic, cum a fost cu aviara sau boala porcina...
capuse existau in mod sigur si anul trecut si ...cu multi ani inainte, noi dormeam pe paturi sau direct pe iarba cand nu ne interesa asa de mult fox, nash, korda sau mai stiu eu ce furnizori de super echipamente in care "nu intra gram de insescta"

cazuri de imbolnaviri au fost si vor fii, sant rare dar exista, doar ca nu sant mediatizate.
ce nu stii nu inseamna ca nu exista.
Probabil ca trebuie sa ne protejam, sa fim un pic mai atenti la ce ne gadila pe piele pe sub haine si totul o sa fie ok.

Patronii de lacuri au belele mai mari cu "daunatori cu 2 picioare" pentru care nu s-a inventat antidot, asa ca de capuse sa ne ferim singuri!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”