Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Incearca sa faci un pat de nada cu boliesuri de calitate in locurile unde ai mai prins crap la porumb ....cantitatea de boiliesuri ar trebui corelata cu densitatea de peste din balta . Eu as incepe cu cateva maini de bile pentru fiescare lanseta si in functie de reactia pestelui as continua nadirea . Mergi pe fishmealuri de la firme consacrate sau un fishmeal home made in care ai incredere . Combinat cu boliesuri ,nadeste si cu pelete ce contin fainuri de peste gen halibut de dimensiuni mai mari ,16-20 mm .O mare importanta o are si montura folosita la boilies care trebuie sa fie corect executata .martinik scrie:D-lor accesi problema am si eu.
exmplu: am o balta salbatica 100% cu stuf pe margini. agata pe toata lungimea ei indiferent de loc. singura portiune unde se poate pescui fara sa agati este la 1 mt de stuf. problema cu agatatul am rezolvat-o.
de fiecare data cand am pescuit nu am prins mai mare de 4-5 kg. ce D-mne Iarta-ma sa-i fac sa prind mai mare.
este nenavodita de cand se stie ea balta, de zeci de ani, din cauza agataturilor. are crap batran rau dar pt ca la bile nu am luat niciodata nimic am prins doar peste mic. nu tine de locuri pt ca pestele sare pe toata lungimea baltii, si-n mal si la mijloc, si la apa mare si la apa mica. noaptea nu cred sa se hraneasca pt ca am pierdut anul trecut destule pe balta si nu a tras decat ziua.
dati-mi va rog o strategie ceva pt bile daca spuneti ca nu conteaza salbatica sau nu, ca ma duc la dracu' la nebuni cu balta asta, mi s-a pus pe creier si n-o mai scot din cap.
Da' somnu' pitic ce zice despre belachan?pusok cosmin alin scrie:daca este somn eu zic sa renunti la peletele de halibut si sfat pt. crapi mari incearca belachan
Delicatesa..Albert scrie: Da' somnu' pitic ce zice despre belachan?