Moderatori: Dan Mateianu, gor965
Un raspuns pertinent si logic. Daca este asa, va dau dreptate in tot ceea ce ati scris si nu ramane altceva decat sa va urez succes si sunt cu totul deacord cu chestia asta.Viorel M scrie:Nu, are ca scop final un sistem cat mai bun de anunturi pentru userii crapmania din care sa aiba toata lumea de castigat.
Si, da, vom avea si noi de castigat prin crearea de noi spatii publicitare in sectiunea anunturi. E bine asa ? Sunteti multumiti ?
Nu e niciun secret in asta.
Va place facebook ? Stati pe facebook ? E moca facebook ? Da, va place, stati pe facebook, e moca. Aveti de castigat ? Aveti. Facebook oare are si el de castigat din vanzarea de reclama ? Oho, si inca cat. Cei care platesc reclama pe facebook au de castigat si ei ? Au, pentru ca altfel n ar mai plati reclama. Cine are de pierdut din facebook ? Mi se pare mie sau nimeni nu are de pierdut ?
Anunturile de pe site sunt organizate pe sectiuni si categorii, sunt mai usor de gasit, pot fi filtrate pe perioada, se poate cauta dupa cuvinte cheie in ele, odata produsul vandut anuntul poate fi inchis astfel incat sa nu mai apara pe site, pot fi distribuite f usor pe facebook prin simpla apasare a butonului Imi place de la sfarsitul anuntului, etc etc.
Mai mult decat atat, le vom imbunatati prin sistem ul de recomandari si vom mai vedea ce.
Nu se vor percepe comisioane la tranzactie !!
Mai intreb o data, unde e problema ??
Ai vazut cat de simplu a fost sa spui de ce se va face aceasta schimbare ... ne-ai plimbat de la Ploiesti la Sibiu dupa aia la Craiova si in final tot la Bucuresti am ajuns...Viorel M scrie:Nu, are ca scop final un sistem cat mai bun de anunturi pentru userii crapmania din care sa aiba toata lumea de castigat.
Si, da, vom avea si noi de castigat prin crearea de noi spatii publicitare in sectiunea anunturi. E bine asa ? Sunteti multumiti ?
Nu e niciun secret in asta.
Va place facebook ? Stati pe facebook ? E moca facebook ? Da, va place, stati pe facebook, e moca. Aveti de castigat ? Aveti. Facebook oare are si el de castigat din vanzarea de reclama ? Oho, si inca cat. Cei care platesc reclama pe facebook au de castigat si ei ? Au, pentru ca altfel n ar mai plati reclama. Cine are de pierdut din facebook ? Mi se pare mie sau nimeni nu are de pierdut ?
Anunturile de pe site sunt organizate pe sectiuni si categorii, sunt mai usor de gasit, pot fi filtrate pe perioada, se poate cauta dupa cuvinte cheie in ele, odata produsul vandut anuntul poate fi inchis astfel incat sa nu mai apara pe site, pot fi distribuite f usor pe facebook prin simpla apasare a butonului Imi place de la sfarsitul anuntului, etc etc.
Mai mult decat atat, le vom imbunatati prin sistem ul de recomandari si vom mai vedea ce.
Nu se vor percepe comisioane la tranzactie !!
Mai intreb o data, unde e problema ??
unq_andy scrie:nici eu nu sunt de acord cu sectiunea Anunturi de pe site, arata foarte urat in primul rand.
o sa pierdeti foarte multi useri cu ocazia asta ...trecand pe alte forumuri,
o mai buna organizare a sectiunii bazar era de ajuns, precum sa dai up la min 3 zile, dupa vanzare sa se inchida de catre un admin, si sa dispara,(sa treaca intr-o arhiva ceva) ca si cele la care nu s-a mai scris nimic de cateva saptamani .....adica sa expire in cateva zile daca nu apare vreo modificare,
Multumesc,