Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
daca o fi carligul legat direct pe inaintas poateDumitrache scrie:Are ceva daca pe mulinete am inaintas si vreau sa dau la caras ?este indicat?ma gandesc ca poate se sperie de inaintas...
Asa zici tu?ce incerci?vrei sa te felicit ca incerci sa faci pe ''smecherul?te obliga cineva sa raspunzi?o seara buna!claudiue scrie:De ce nu ii pui si o struna otelita ca sa fii sigur?
Dumitrache scrie:Are ceva daca pe mulinete am inaintas si vreau sa dau la caras ?
...nu...
este indicat?
...numai in situatia in care vrei sa pescuiesti la distanta mare si cu linie subtire in diametru...
ma gandesc ca poate se sperie de inaintas...
...nu se "sperie" carasul asa usor...
Cred ca nu vei primi prea multe raspunsuri la o asemenea intrebare pe CRAPmania!Dumitrache scrie:Are ceva daca pe mulinete am inaintas si vreau sa dau la caras ?este indicat?ma gandesc ca poate se sperie de inaintas...
...tinind cont ca, majoritatea pescarilor de competitie, initial au pescuit la carasbogdan b. scrie:...Cred ca nu vei primi prea multe raspunsuri la o asemenea intrebare pe CRAPmania!
Va multumesc mult!viorel dulamita scrie:Dumitrache scrie:Are ceva daca pe mulinete am inaintas si vreau sa dau la caras ?
...nu...
este indicat?
...numai in situatia in care vrei sa pescuiesti la distanta mare si cu linie subtire in diametru...
ma gandesc ca poate se sperie de inaintas...
...nu se "sperie" carasul asa usor...
Avand in vedere faptul ca oricand iti poate intra si ceva mai imbracat,te sfatuiesc sa folosesti un inaintas subtire,carasul nu este o specie care sa se sperie asa usor in momentul in care da de mancare.Dumitrache scrie:Are ceva daca pe mulinete am inaintas si vreau sa dau la caras ?este indicat?ma gandesc ca poate se sperie de inaintas...