Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Si muga se duc f repede,se stramba efectiv partea ascutitaMadalin007 scrie:Si eu am trecut pe Muuga tot din cauza asta,ai facut o alegere buna.
Asa e, dar au fost mai rezistente. Oricum voi pastra si Korda-urile si voi incerca sa le ascut. E mai mult un moft pe care vreau sa-l testez si la carligele pentru crap. La ancorele pentru rapitor, pila e letalaDan Andrei scrie:Si muga se duc f repede,se stramba efectiv partea ascutitaMadalin007 scrie:Si eu am trecut pe Muuga tot din cauza asta,ai facut o alegere buna.
miyagi scrie:Asa e, dar au fost mai rezistente. Oricum voi pastra si Korda-urile si voi incerca sa le ascut. E mai mult un moft pe care vreau sa-l testez si la carligele pentru crap. La ancorele pentru rapitor, pila e letalaDan Andrei scrie:Si muga se duc f repede,se stramba efectiv partea ascutitaMadalin007 scrie:Si eu am trecut pe Muuga tot din cauza asta,ai facut o alegere buna.
. N-o ai, te poti duce cu rateurile pana-n gherla
.
Si-n plus e crima frate sa schimbi rigul doar ca s-a bontit acu`. La concursuri te duci sa faci cantar nu sa legi carlige pe balta. Daca iti faci un stoc de-acasa niciodata nu-ti va ajunge.
miyagi scrie:Si-n plus e crima frate sa schimbi rigul doar ca s-a bontit acu`. La concursuri te duci sa faci cantar nu sa legi carlige pe balta. Daca iti faci un stoc de-acasa niciodata nu-ti va ajunge.
Grase teci la peste si mai lasa pianu`CimpoeruM scrie:crezi ca fug somnii de ele !!
miyagi scrie:Madalin007 scrie:Cornele,daca mergi la un concurs si esti "obligat" sa pescuiesti cu saculet solubil si dupa 24 ore nu esti in carti, ce faci nu mai folosesti saculet si pescuiesti doar cu plumb sa nu faci risipa?
Cred ca acul este cel mai ieftin accesoriu pe o lanseta echipata![]()
Nu ma intelege gresit Mada. Eu ma gandesc la o situatie in care iti intra pe pat o familie, stol, grup, whatever si incepi sa tragi de ei si vezi ca ai o rata de pierderi de 50 - 50 ceea ce implica si "galagia" momentului inteparii de pe vad. Adica la amplificarea zonei critice. Ce faci? Astepti sa schimbi acul si lasi pestii s-o tuleasca de pe pat schimband montura, poate cu alta mai putin neinteresanta pentru ei, sau tragi acul odata - de doua ori pe pila si-i dai la fel ce si-a "ales" Dumnealui de-acolo de jos?!!!!!!!
Crezi ca e vorba de economie? Nu Tata!