@marcelbarbu
e ultima oara cand te avertizez sa incetezi.
am sters pe topicul Tancabesti destule mesaje. Am crezut c-ai inteles.
valabil si ptr jujak.
Topic inchis.
Domnule admin. Dan. M. Va inteleg indignarea si atitudinea dvs. fata de anumite dialoguri cu mesaj suburban. Totodata i-mi exprim nedumerirea cu privire la faptul ca nu a-ti inchis topicul (Tancabesti) si nu a-ti avertizat pe @djakal cand acesta a postat ironii fata de un subiect pertinent, si pentru care am primit pe email mesaje de incurajare din partea a foarte multor pescari adevarati, utilizatori ai acestui Forum. Totodata acestia i-si exprimau regretul ca din motive de teama nu pot deschide subiecte de gen BRACONAJ pe forum, datorita unor amenintari REALE facute mai mult sau mai putin voalat de catre cine credeti...?!?!? A-ti ghicit; este vorba despre persoana pentru care este valabil avertismentul pe care mi la-ti acordat. Pe cale de consecinta, va adresez cu respect umila mea intrebare:
Pot Domnilor sa i-mi exprim si eu pe acest Forum dezaprobarea in ceea ce priveste fnomenul de BRACONAJ si comportament incompatibil cu statutul de pescar sportiv, fara a avea parte de replici meschine, de genul celor pe care dvs. le-ati sters de pe topicul Tancabesti?
Cu consideratie,
Marcel BARBU