Moderator: gor965
Pai eu si acum stau la un spritz.laurentiu sarghie scrie:Daca sunt alte motive sa-i lasam in pace sa-si regleze conturile asa cum cred ei de cuviinta.
Noi sa ne vedem sanatosi pe balta la o bere.
cum -necum uite ca incaGeorge Andreescu scrie:Cum reunește, domnule, AV asta sa va spele pe creier in așa hal, nu pot sa înțeleg !?cristi big carp scrie:AV ESTE CA TATAL MEU
!? Doar dacă nu prea are ce spală si face numai implanturi.
lasa vrajeala si vezi pe unde mai organizezi ceva "marca genes" anul astaGenes Florin scrie: Pai eu si acum stau la un spritz.
Cu mare mare plăcere pe balta.
marin laurentiu scrie:lasa vrajeala si vezi pe unde mai organizezi ceva "marca genes" anul astaGenes Florin scrie: Pai eu si acum stau la un spritz.
Cu mare mare plăcere pe balta.![]()
![]()
![]()
ar fi ideal daca ai gasi si o balta cu peste...dar asta e ...optional![]()
![]()
Domnule Genes, sunteți un dulce !!!Genes Florin scrie:Cine ești tu mai viteazule?
Te aștepta sa bei ca tu si așa nu ai mai gustat de 5-6 sni![]()
Conacul Flacăra .…
Abtinete si vezi-ți de treaba tigane...
Rosioru este parintele pescuitului la Crap.
Pres esintele tau este un ospatar martalog care are si strada lui![]()
![]()
Sigur după 20 August.Decebalus scrie:marin laurentiu scrie:lasa vrajeala si vezi pe unde mai organizezi ceva "marca genes" anul astaGenes Florin scrie: Pai eu si acum stau la un spritz.
Cu mare mare plăcere pe balta.![]()
![]()
![]()
ar fi ideal daca ai gasi si o balta cu peste...dar asta e ...optional![]()
![]()
Domnule Genes mai mancam si noi niste carnati de plescoi si pastrama la un concurs organizat de tine????Dupa 20 August ar fi perfect![]()
Cine este IQ asta???George Andreescu scrie:Domnule Genes, sunteți un dulce !!!Genes Florin scrie:Cine ești tu mai viteazule?
Te aștepta sa bei ca tu si așa nu ai mai gustat de 5-6 sni![]()
Conacul Flacăra .…
Abtinete si vezi-ți de treaba tigane...
Rosioru este parintele pescuitului la Crap.
Pres esintele tau este un ospatar martalog care are si strada lui![]()
![]()
Vorbiti atat de frumos si de inteligent încât mă faceți sa cred ca am avut dreptate mai sus, când spuneam ca dl. AV nu mai are nevoie de detergent când e vorba de un personaj cu IQ-ul dumneavoastră![]()
![]()