AM patit si eu faza cu "Balamaua"... Nu m-a deranjat, ba chiar am lasat unele monturi asa, intrucat mi s-a parut ca in unele situatii chiar mergea mai bine, porcul reusind "sa ridice" momeala mai usor depe substrat, in situatiile in care legam forfacul direct de de vartejul din plumb, fara ochet. Am folosit in paralel si o protectie peste "nodul balama" facuta dintr-o bucata de tub termo sau un varnis siliconic. Sincer sa fiu n-am sesizat vreo diferenta majora.
Poate strangi nodul prea tare sau nu-l faci corect...
Dublu Lop stranguleaza si taie firul, nodul "in 8" nu face asta. Parerea mea.
@ legio,
Nodul la care am patit treaba cu "balamaua" am patit-o pe nod griner cu 4 spire.Intr-adevar "balamaua" te ajuta in anumite situatii, dar "balamaua" vreau sa o fac eu nu din cauza ca e firul prost.Si am incercat in toate felurile,sa strang firul incet,sa-l strang tare,etc.Altii zic ca nu au avut asemenea probleme,altii ma pun sa invat noduri,dar cel mai bun sfat mi l-a dat dl. Rosioru: nu mai experimenta cand ai fire extraordinare la dispozitie.(ex Kriston).
Mantis&Mantis Gold RULES
Mihai Tomi
Pescar de Crap
vlatut sa sti ca nu este chiar asa sufix-ul este mai scump afara decat la noi cu destul de mult dar cred ca este si alta calitate un exemplu sufix super skin la noi cam 30 ron la ei (anglia)9 lire (45 ron)pentru cine conteaza calitatea indiferent de costuri alegeti kryston ca sa revenim la subiect Vizitator poti folosi Kryston Quick Silver doar ca inaintas adica pentru ce a fost facut
plesule cu englezii aceasi problema ca si la romanii pana primesti o informatie.... dar de la ei am mai primit totusi ceva poate nu direct dar indirect printre randuri cred ca oamenii sant mai pasionati (maniaci)acolo si ca sa revenim la topic spune si tu ceva de kryston ,eu am folosit mantis si este peste sufix ( stealth si super skin )asta poate sa spuna oricine a folosit ambele fire si mia- am luat acum snake bite (batranelul)care imi place chiar mai mult decat mantis mai avem putin pana la primavara.te salut