Video Century FS 2011 si Daiwa Basia 45 QDX

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Mikcutu
Puncte: 0

Re: Video Century FS 2011 si Daiwa Basia 45 QDX

Mesaj de Mikcutu »

Eu nu ma laud in nici un fel, pentru ca nu le am, dar se vede clar ca tu dai nici o informatie utila despre aceste scule.
Daca vroiai sa ne oferi ceva informatii faceai si tu o comparatie cu modelul vechi sau cu alt model: greutate, actiune, putere, comportament in aruncari, grosimea blankului...orice. La fel si cu Basia.

Ai putea spune ca vulpea zice ca sunt acri cand nu ajunge la struguri dar ... mai bine asa.

A, si inca ceva, daca sunt facute manual, nu inseamna ca sunt cu dedicatie. Chiar daca te-a intrebat firma respectiva diverse lucruri, e posibil ca ei sa fi avand deja stock iar tu sa fi cumparat doar marketing-ul.
Za dacs cam from za tracs!

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

pana sa cumpar lansetele respective am incercat sa stiu cat mai mult despre ele si de la persoane in domeniu si ca sa ma (laud )lucrez intrun servis si printre clientzi se afla si roberto ripamonti el mia explicat destule despre century tzinand cont ca de anu asta este o serie century roberto ripamonti chiar am incercat sa le caut su uzate chiar aici pe forum dar tzinan cont ca nu era foarte mare diferentza de pretz 13mil uzate si 310euro noi am mers pe nou si tot nu am postat filmuletz de om disperat de lauda cu lansetele montate in gradina .

Liviu Bulbucan

Mesaj de Liviu Bulbucan »

Ma bucur ca este activitate pe subiectul creeat de mine. Inseamna ca si alti oameni mai sunt interesati de aceste scule.
@Mikcutu
Daca citeai mai atent prima mea postare chiar am scris aceste detalii, si anume lungimea lansetelor si puterea lor. Sunt la fel ca si cele vechi de 3.50 lb. O sa scriu mai jos mai multe detalii si o sa te rog sa le citesti.
@lucian_dj
trebuia neaparat sa spui si pretul :)) asta ma si asteptam, esti previzibil omule.

Mai multe detalii despre Century Focal System 2011:
Blancul este imbunatatit si facut in autoclava, pentru o durata mai lunga de viata.
Talonul lansetei este cilindric, combinand mai multe tipuri de carbon multi modulus.
Punctul focal este marcat la jumatatea talonului printr-un romb. In aceasta zona, cu ajutorul mai multor tipuri de carbon intrepatrunse, se face transferul de actiune care a dus la renumele modelului.
Noul FoCal System beneficiaza de ultima tehnologie Century AT-T care reduce forta de torsiune a blankului in timpul aruncarii, efect vizibil cand inelele isi pierd aliniamentul. Aruncarile devin mai sigure si pescarul castiga in distanta si precizie. Un alt avantaj al AT-T este modul in care lanseta lucreaza in drill.
Noul FS are o actiune complexa, progresiva, capabila sa genereze distante uriase in aruncare, dar totusi sa ofere si senzatii placute in timpul drillului. Talonul paralel permite o actiune a lansetei care pe clasicele blankuri conice nu ar fi posibila.

Sper sa va fie de ajur aceste informatii pentru cei care-si permit aceste lansete, iar restu va rog nu va mai bagati in seama unde nu va pricepeti (ca sa fiu si eu nesimtit cum sunt altii pe-aici)! Va faceti de ras nu de alta...
PB: 30,85 Kg crap comun, 29,20 Kg crap oglinda!!!

edibss
pescar de competitie

Mesaj de edibss »

din ceea ce vad eu sunt lansete de serie clar.....
-mandrina hibrida
-autoclava sunt toate
-att
deci nu au nimic in plus,am sa pun si eu deseara niste poze cu hi-s 200 sa ma laud!!!!!!

Mikcutu

Mesaj de Mikcutu »

:D :D
Le-ai platitit drepturi de plagiat celor de la care ai copiat textul de mai jos?!
Mai multe detalii despre Century Focal System 2011:
Blancul este imbunatatit si facut in autoclava, pentru o durata mai lunga de viata.
Talonul lansetei este cilindric, combinand mai multe tipuri de carbon multi modulus.
Punctul focal este marcat la jumatatea talonului printr-un romb. In aceasta zona, cu ajutorul mai multor tipuri de carbon intrepatrunse, se face transferul de actiune care a dus la renumele modelului.
Noul FoCal System beneficiaza de ultima tehnologie Century AT-T care reduce forta de torsiune a blankului in timpul aruncarii, efect vizibil cand inelele isi pierd aliniamentul. Aruncarile devin mai sigure si pescarul castiga in distanta si precizie. Un alt avantaj al AT-T este modul in care lanseta lucreaza in drill.
Noul FS are o actiune complexa, progresiva, capabila sa genereze distante uriase in aruncare, dar totusi sa ofere si senzatii placute in timpul drillului. Talonul paralel permite o actiune a lansetei care pe clasicele blankuri conice nu ar fi posibila.
Bulbucan scrie: ...
@Mikcutu
Daca citeai mai atent prima mea postare chiar am scris aceste detalii, si anume lungimea lansetelor si puterea lor. Sunt la fel ca si cele vechi de 3.50 lb. O sa scriu mai jos mai multe detalii si o sa te rog sa le citesti.
...
in caz ca nu ai inteles ultimul meu mesaj, il mai postez odata:

Daca vroiai sa ne oferi ceva informatii faceai si tu o comparatie cu modelul vechi sau cu alt model: greutate, actiune, putere, comportament in aruncari, grosimea blankului...orice. La fel si cu Basia.

...adica, nu sa imi spui ce putere de aruncare au "noile modele 2011" si ce lungime ci sa le compari din aceste puncte de vedere cu alte modele...intelegi diferenta?
Za dacs cam from za tracs!

Liviu Bulbucan

Mesaj de Liviu Bulbucan »

Am sters video de la sectiunea publica sa nu mai fie discutii.
Numai bine. Se poate inchide.
PB: 30,85 Kg crap comun, 29,20 Kg crap oglinda!!!

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

deja ca filmezi lansetele in curte si le pui pe youtube spune totul :shock:

Levi

Mesaj de Levi »

Pescar de moda :wink:

senzor planet
Încuiat