Ma bucur ca este activitate pe subiectul creeat de mine. Inseamna ca si alti oameni mai sunt interesati de aceste scule.
@Mikcutu
Daca citeai mai atent prima mea postare chiar am scris aceste detalii, si anume lungimea lansetelor si puterea lor. Sunt la fel ca si cele vechi de 3.50 lb. O sa scriu mai jos mai multe detalii si o sa te rog sa le citesti.
@lucian_dj
trebuia neaparat sa spui si pretul

) asta ma si asteptam, esti previzibil omule.
Mai multe detalii despre Century Focal System 2011:
Blancul este imbunatatit si facut in autoclava, pentru o durata mai lunga de viata.
Talonul lansetei este cilindric, combinand mai multe tipuri de carbon multi modulus.
Punctul focal este marcat la jumatatea talonului printr-un romb. In aceasta zona, cu ajutorul mai multor tipuri de carbon intrepatrunse, se face transferul de actiune care a dus la renumele modelului.
Noul FoCal System beneficiaza de ultima tehnologie Century AT-T care reduce forta de torsiune a blankului in timpul aruncarii, efect vizibil cand inelele isi pierd aliniamentul. Aruncarile devin mai sigure si pescarul castiga in distanta si precizie. Un alt avantaj al AT-T este modul in care lanseta lucreaza in drill.
Noul FS are o actiune complexa, progresiva, capabila sa genereze distante uriase in aruncare, dar totusi sa ofere si senzatii placute in timpul drillului. Talonul paralel permite o actiune a lansetei care pe clasicele blankuri conice nu ar fi posibila.
Sper sa va fie de ajur aceste informatii pentru cei care-si permit aceste lansete, iar restu va rog nu va mai bagati in seama unde nu va pricepeti (ca sa fiu si eu nesimtit cum sunt altii pe-aici)! Va faceti de ras nu de alta...