a dorit sa participe la un concurs inpreuna cu familia sa .TROFEUL CUPLURILOR 2012 Editia 1=
sincere condeleante si participanti la acest concurs au luat decizia sa pastreze un loc liber in semn de omagiu ,chiar daca multi dintre noi nu am reusit sa-l cunoastem.d-zeu sa-l odihneasca
nu e important cat prinzi ,important este sa respecti pescarul de langa tine.
Cu multa durere am primit vestea plecarii campionului,si cu mai multa durere ...imi reamintesc povestile pescaresti pe malul baltilor.Multumesc CAMPIONULE pentru partida de pe Chiroiu.
Dumnezeu sa te odihneasca in pace!!!Pescuitul sportiv din Romania a pierdut un campion,un om de mare caracter.Condoleante familiei.
In memoriam doresc sa realizez un reportaj in exclusivitate pentru crapmania cu interviuri din desfasurarea campionatului national de crap interlocuitorul meu fiind defunctul CRISTIAN TROFIM.
Cu mult respect Marius Rus APS filiala Bistrita-Nasaud realizator tv .
Cortegiul funerar va pleca sambata la ora 13:00 din sosea Bucuresti - Targoviste nr 73, spre biserica Straulesti, langa restaurantul Doi Cocosi.
Dupa slujba de pomenire cortegiul se va indrepta spre cimitirul Sf. Vineri din sos. Calea Grivitei ( zona podul Grand ) .
Dorinta mamei este ca toti cunoscuti sa participe la masa de pomenire care va avea loc la restaurantul Classic din soseaua Sisesti.