PPT - TEST POP-UP

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

PPT

Re: PPT - TEST POP-UP

Mesaj de PPT »

nit_matias scrie:Sincer sa fiu sunt putin dezamagit, pentru ca sunt foarte multe poze si 3 randuri scrise, in juma de ora am citi toate articolele despre crap, pana si cele care nu pareau interesante, nu m-a uimit, dar nici o revista proasta nu e.

Oricum asteptam alte subiecte tratate in numerele viitoare si ceva mai multe teste cu bete si mulinete din categorii medii de pret. Explicatii despre cum trebuie abordata o partida in pescuitul crapului in lacuri salbatice sau pe rauri.
s-a notat!
Imagine
fara plase.

razvan u.
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de razvan u. »

Meet Carp Company scrie:
Vladut Mateianu scrie:Nu am experienta necesara ca sa fac teste. Sunt alti pescari cu mult mai multa experienta care se ocupa de asa ceva....
Generatia noua! Uni o apreciaza si o sustin alti ...
Unii ......altii..... maestre! :lol:
C. S. PELICANUL

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Grasii! Nu mai e vremea de glosi. Al`fel, da-ti inainte. Astept o promotie de abonament.
Urban culture.

popescugeorge

Mesaj de popescugeorge »

Testele de nada nu mi se par relevante si obiective. In grupul meu de prieteni pescari avem intotdeauna discutii asupra topului momelilor si nadelor. Cred ca testele astea sunt facute ca sa scoata in evidenta minusurile unora si defectele altora. Cred ca PPT ar trebui sa se concentreze mai mult pe echipament, unde se poate aplica mai usor un sablon de evaluare. Nadele sunt periculoase pentru o revista noua care incearca sa isi castige cititorii. In rest, cea mai buna revista de pescuit.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”