Vand generator IG 2600, cumparat de nou, are in prezent 50 ore functionare iar la 35 ore i-am facut revizia la service autorizat, practic abia a iesit din rodaj. Este un un generator modern, insonorizat, cu AVR si consum de carburant foarte redus, o bijuterie care face treaba si care asteapta sa fie pus la munca de cine are nevoie cu adevarat de el. M-am hotarat sa-l vand pentru ca il am si pe fratele sau mai mic, IG 2000 si acesta imi este arhi-suficient pentru iesirile cu rulota.
IG 2600 are o putere nominala de 2,3 KW si cea maxima de 2,6 KW dar poate prelua cu succes sarcini mai mari modulandu-si puterea pe o plaja foarte mare - polizoarele din film au 2300W respectiv 1100 W si inca mai poate duce ceva in plus; https://vimeo.com/42931949
Echivalentul sau de la Honda e EU 20i care desi costa de peste 2 ori mai mult, are o putere maxima de 2KW.
Pretul de vanzare este 2.500 RON si vine cu cutia originala si cablul de 12V pentru redresat acumulatori. Orice proba si verificare se pot face in Iasi, trimit si prin curier in tara. Tel 0740152456 Dan LUPU