Bile diferite pe un pat de nada

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
Levi
Puncte: 0

Bile diferite pe un pat de nada

Mesaj de Levi »

Salut tuturor.

Nadesc pe o suprafata relativ mica de 9 metri patrati boiles cu aroma dulce, unul picant (cu adaos de chili) si unul cu S&O, 1kg din fiecare. Evident, fiecare emana gustul specific ce se afla in el.

Care este parerea voastra (ca pe crap nu am cum sa-l intreb :mrgreen: ): o sa fie deranjante aromele ce se emana si se amesteca in apa din jurul patului de nada?

carp_master
Partener Crapmania.ro

Re: Bile diferite pe un pat de nada

Mesaj de carp_master »

daca este o balta cu densitate mare , dpmdv nu e nimic rau sa nadesti cu mai multe tipuri de bile
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Daca fiecare din bile separat a dat rezultate pe un pat de nada, si combinate vor avea acelasi rezultat...dar daca unul din tipuri are o aroma prea puternica (dozata gresit) poate avea efect naspa ..adica indeparteaza pestele. Daca ai mai pescuit cu ele separat si ai incredere in toate le poti amesteca linistit. Parerea mea :)

Ca argument iti dau mamaliga cu aroma vanilie, in care adaugi pelete de pastrav sau cambula...merge perfect:)
Milionar excentric

nicuB

Mesaj de nicuB »

s-a mai discutat acest subiect si pe alte forumuri. citeste articolul lui Shaun Harrison si vei fi lamurit :D

http://www.aventurilapescuit.ro/tehnici ... i-boilies/

popescugeorge

Mesaj de popescugeorge »

Cred ca asta e cea mai eficienta metoda de nadire. Boilesuri mici si mari si daca se poate si ceva solubile cu pelete mari printre. Daca boilesurile sunt diferite ca arome si mix, e ideal

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”