Worldwide Pod sau Sky pod

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

mardare
Puncte: 0

Re: Worldwide Pod sau Sky pod

Mesaj de mardare »

SKY POD ,nou nout si te tine o viata...
Sa dea crapii in ele!!!:)

cristi30

Mesaj de cristi30 »

Deci Solar e fara imbinari de plastic,inox 100%,greutate mult mai mica,dimensiune transport 1/4 fata de Fox……atunci cum e doar o chestiune de gust????

cristi30

Mesaj de cristi30 »

:?:

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

cristi30 scrie:Deci Solar e fara imbinari de plastic,inox 100%,greutate mult mai mica,dimensiune transport 1/4 fata de Fox……atunci cum e doar o chestiune de gust????
:D

Poate pe unii nu-i deranjeaza greutatea (ca doar nu mergi cu el la piata) si nici nu are niste dimensiuni exagerate - poate daca mergi cu Smart-ul la pescuit sa conteze. E adevarat ca imbinarile de plastic pot sa reprezinte un minus. Dar nu cred ca Sky-ul este mai prejos de Solar. Ma refer aici la stabilitate pe vant, distanta intre posturi, versatilitate, etc. - exact ce vrei de la un rodpod.
Daca facem o comparatie cu masinile, toate BMW-urile au tractiune spate (dezavantaj iarna) dar nu sunt mai prejos decat Audi - deci e o chestiune de gust. :D
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

dumi_id

Mesaj de dumi_id »

Recunosc ca nu am nici unul dintre ele (folosesc picheti Fox cu busbar de la Nash, sistem de care sunt foarte multumit) dar imi place mai mult Sky-ul, nu pentru ca ar avea nustiu ce avantaje, doar pentru ca nu imi place cum arata nici un rodpod din inox. Sigur este o chestiune de gusturi aici.

charlex
pescar de competitie

Mesaj de charlex »

dumi_id scrie:Recunosc ca nu am nici unul dintre ele (folosesc picheti Fox cu busbar de la Nash, sistem de care sunt foarte multumit) dar imi place mai mult Sky-ul, nu pentru ca ar avea nustiu ce avantaje, doar pentru ca nu imi place cum arata nici un rodpod din inox. Sigur este o chestiune de gusturi aici.
Daca nu agreeati inoxul, puteti incerca varianta "Worldwide carbon composite" de la Solar; nu are inox decat la imbinari. :wink:
Atentie, prostii imi provoaca repulsie; ii rog, pe aceasta cale, sa se abtina!

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

am ski pod si sunt multzumit, la balta este excelent unde ai loc de amplasare dar cum urasc baltile cu plate si incerc sa merg cat mai mult la liber in special pe ape curgatoare cu locuri inguste si mai putzin amenajate am fost obligat sa cumpar un alt pod si am ales un nick 95 revolution daca tot trebuie sa dai 18mil pe un solar mai bine cauta ceva de la mecanica vadese am vazut ca de anu asta face rod poduri si pentru leon

dragosg

Mesaj de dragosg »

un posesor de varianta solar carbon imi poate spune care e diferenta dintre cel inox complet si cel carbon?
nu ma refer la greutate
barele de carbon sun pline sau goale?
merci anticipat

mishu_one

Mesaj de mishu_one »

Chestia cu Sky nou si te tine e discutabila. Sa zicem ca daca ai grija de el te tine mult. Problema lui majora este stabilitatea buzzbarilor atunci cand sa zicem sunt ridicate 2 lansete de pe aceeasi parte. Atunci vezi cum se inclina in partea in care raman lansetele pe el. Ma refer ca se inclina buzzbarii, ceea ce e rusinos la un rod pod care costa ceva banuti. Conceptia este gresita aici ca desi da iluzia ca buzzbarii au sustinere dubla de fapt contactul cu bara groasa se face intr-un singur punct. De asta cred ca multi care le cumpara la second hand vor neaparat sa le vada inainte. Intr-adevar este foarte adaptabil al orice fel de relief al malului, dar balansul asta al buzzbarilor si faptul ca dupa ce sta mai mult in soare trebuie reglat ca sa stea buzzbarii paraleli cu pamantul....m-au facut sa renunt la el. Am preferat un daiwa infinity caruia i-am facut picheti custom din inox pentru a-l face mai inalt.I-am facut si buzzbari mai lati ca sa incapa lejer 4-5 lansete. Asta chiar e solid si stabil. Si nu vei vedea buzzbarii balansandu-se cand intepi. E rock solid.Si greu....putin cam greu dar il car in portbagaj :)

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Prowess Stylpod
Inox si atat :mrgreen: , foarte versatil, stabil , usor de montat si tot ce vrei
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”