TEST SOLUBILE PENTRU CARLIG - SENZOR, CARPING, MAGIC BAIT

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
arsinel
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: TEST SOLUBILE PENTRU CARLIG - SENZOR, CARPING, MAGIC BAI

Mesaj de arsinel »

Daca tot a fost facut un test am si eu o intrebare pt cineva de la carping.
De ce daca desfaci o punga de bile premium meet de anul trecuit miros intr-un fel si o punca cumparata anul asta altfel ? Ma refer ca cele de anul trecut au un miros mai consistent ,mai placut parca sunt proaspete iar astea noi abia daca le simti mirosul,si bila parca are o alta textura.
Intreb asta pentru ca nu doar eu am constatat ,am mai intalnit 2 persoane care au sesizat acest lucru.
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

Carping Club

Mesaj de Carping Club »

Salut,

De 3 ani Carpingul foloseste aceleasi arome de squid& capsuna + nbutiric de la acelasi furnizor extern si in aceleasi proportii pentru gama PMeat, teoretic nu trebuie sa existe diferente de miros, dar vom verifica selectiv diferite date de productie si vom reveni cu un raspuns. Legat de textura si de intreaga reteta de mix si lichid...acelasi lucru. Te rugam sa ne specifici daca este vorba de boiliesurile solubile sau de cele fierte.

banauTM

Mesaj de banauTM »

Dar mixul folosit anul acesta este la fel ca inainte ca au inceput boilesurile solubile sa fie sfaramicioase rau sau se mai si sparg la cobra !

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Poate e vorba de efectul de punga:)) cum zicea Vali Bonto, domle' crapului ii plac bilele cu "aroma de punga"

Sunt ca Jack-ul ....cu cat sta mai mult in butoi cu atat e mai bun si colorat :))

P.S Cristi cine e ma varu' inrait de la Baicoi? :)))
Milionar excentric

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

C. S. PELICANUL

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

Carping Club scrie:Salut,

De 3 ani Carpingul foloseste aceleasi arome de squid& capsuna + nbutiric de la acelasi furnizor extern si in aceleasi proportii pentru gama PMeat, teoretic nu trebuie sa existe diferente de miros, dar vom verifica selectiv diferite date de productie si vom reveni cu un raspuns. Legat de textura si de intreaga reteta de mix si lichid...acelasi lucru. Te rugam sa ne specifici daca este vorba de boiliesurile solubile sau de cele fierte.
Este vorba de solubile.
Multumesc pt raspuns !
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

dumi_id

Mesaj de dumi_id »

Daca tot se discuta offtopic:
Si bilele Premium Sweet Tari sunt tari de-a dreptul, adica numai cu burghiul ai sanse sa le gauresti, pe cand anul trecut daca le strangeai intre degete se spargeau/sfaramau. Atunci se vedea ca sunt proaspete, pe cand astea (venite nou in magazine) paraca sunt facute tot anul trecut si tinute la uscat. De asta am renuntat sa le mai folosesc :(

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Aceiasi problema am avut si eu cu bilele se spargeau in aer cand dadeam cu cobra(vb. de solubile) :(

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Madalin Dirla scrie:Aceiasi problema am avut si eu cu bilele se spargeau in aer cand dadeam cu cobra(vb. de solubile) :(

Madaline cred ca asta se intampla cand erai la pescuit de placere,ca prin concursuri la nationale cred ca era interzis :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fire intinse la Corbu :wink:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Ahotnic

Mesaj de Ahotnic »

sper din suflet sa nu va opriti, sau sa fiti opriti de producatorii de nada si echipamente in realizarea acestor teste. este un bun prilej de a dovedii ca sunte ti dedicati cititorilor si nu producatorilor de nada. orice test este binevenit pt orice pescar din aceasta tara. sunt convins ca sunt cativa care vor stramba din nas, ceea ce i bine deoarece poate asa ii impulsiona ti sa isi dezvolte si sa imbunatateasca produsele oferite spre vanzare.
Cu mare drag astept urmatoarele teste...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”