Salutari tuturor,
Am fost Sambata 16.06.2012 la Olt in zona Dranagesti-Olt cu gandul de a face prima partida de pescuit in ape salbatice pe 2012, toate baltile de jos erau pline de pescari, sus in baraj in schimb unde sunt cei mai multi de obicei era gol. Mie unu mi s-a parut ciudat. In fine incep eu sa ma gandesc ca cine stie ce o fi de nu e nimeni. Imi continui drumul ajung sus pe baraj si incep sa imi dau seama de ce nu era nimeni, pentru ca era o pata mare de petrol si erau mi de peturi adunate cu crengi si alte gunoaie plutitoarecare se stransesera cu tot cu petrolul respectiv. Un miros care te scotea din ghete si pe ici pe colo cate un peste mort. Baietii cu setcile nici acum nu s-au oprit, erau in mai toate baltile si cred ca daca aruncai la mai mult de 60 m de mal dadeai sigur intr-o plasa. Uite asa m-am linistit si nu am mai scos nici macar un bat din masina, m-am dus pana la un loc stiut de mine m-am uitat si acolo am intrebat cativa pescari daca au prins ceva mai mare si raspunsul a fost biban la 100 - 200 g. Din pacate cam asa arata unul dintre cei mai mari afluenti ai Dunarii. O sa adaug si poza cu nenorocirea.