JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
neamtu
Puncte: 0

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de neamtu »

am stat si eu si m-am uitat la anumite monturi.inainte de concurs arbitrul sef a zis ca cei care folosesc inaintas sa nu foloseasca monturi culisante cu stoper de silicon .personal am fost verificat in prima zi. uitativa pe anumite poze.

carp_one

Mesaj de carp_one »

Alexandru Mihai scrie:
Vladut Mateianu scrie:NU mai are rost discutia cu Gabi, mai bine haideti sa gasim solutii sa indreptam situatia, iar pe viitor sa nu mai existe organizator-jucator-angajator de arbitrii-etc.
Vladut,

Solutiile sunt urmatoare:

1. Anularea/rejucarea etapei I
2. Etapa a II a incepe de la 0 puncte fiecare lot ( in caz ca se anuleaza prima etapa )
3. Reevaluarea sistemului de punctare
4. Grilele sa fie facute de pescari
Corect. In plus trebuiesc scoase din concurs: standul C 18 (fost C25) din sectorul C, standurile de la începutul sectorului A , precum si standurile din sectorul B in care nu se poate pescui.
Doar asa balta o sa fie echilibrata.

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

carp_one scrie:
Alexandru Mihai scrie:
Vladut Mateianu scrie:NU mai are rost discutia cu Gabi, mai bine haideti sa gasim solutii sa indreptam situatia, iar pe viitor sa nu mai existe organizator-jucator-angajator de arbitrii-etc.
Vladut,

Solutiile sunt urmatoare:

1. Anularea/rejucarea etapei I
2. Etapa a II a incepe de la 0 puncte fiecare lot ( in caz ca se anuleaza prima etapa )
3. Reevaluarea sistemului de punctare
4. Grilele sa fie facute de pescari
Corect. In plus trebuiesc scoase din concurs: standul C 18 (fost C25) din sectorul C, standurile de la începutul sectorului A , precum si standurile din sectorul B in care nu se poate pescui.
Doar asa balta o sa fie echilibrata.
Mai oameni buni ... ganditi logic...daca scoti standul C 18 ( fost 25 ) nu ramane standul urmator cap de sector?????....tot liber in dreapta ai...
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Alexandru Mihai scrie:Mai oameni buni ... ganditi logic...daca scoti standul C 18 ( fost 25 ) nu ramane standul urmator cap de sector?????....tot liber in dreapta ai...
Nu este acelasi lucru. Locul este plin de agatatura.

Alexandru Mihai
pescar de competitie

gabisandu scrie:
Alexandru Mihai scrie:Mai oameni buni ... ganditi logic...daca scoti standul C 18 ( fost 25 ) nu ramane standul urmator cap de sector?????....tot liber in dreapta ai...
Nu este acelasi lucru. Locul este plin de agatatura.
Gabi, toate standurile au fost curatate si oricum e tot un avantaj, pestele iti vine oricum.

Anthony Hopkins

cioara

Mesaj de cioara »

Care dracu standuri au fost curatate cumetre?

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Vladut Mateianu scrie:daca nu ai fost acolo mai bine taci. altfel risti sa devi penibil..... cand 3 iti zic sa te duci sa te culci ca esti beat, asculta-i ! :mrgreen:

daca nu se observa era bine asa, acum insa trebuie ca vinovatul sa plateasca , Agvps sper sa rezolve diplomatic aceasta excrocherie !
Vladut cand aia de-ti spun ca esti beat sunt "muci" prefer sa mai stau putin.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Alexandru Mihai
pescar de competitie

cioara scrie:Care dracu standuri au fost curatate cumetre?
Domnu' Nicu standul C 16 unde am fost eu era curatat...in stanga - dreapta standului erau cocioacele ...

Anthony Hopkins

Gabi Tomulescu

Cristi_Ionita scrie:
gabi scrie:@Dan Mitranescu

asta e opinia ta ..o respect. Bravo felicitari dar eu unul nu am o inima asa de larga deci...
Daca esti asa de marinimos nu ma iei si pe mine asociat cu tine la magazin? :wink:
Gabi, eu admir lotul Carping atat pentru acest rezultat, cat si pentru cele anterioare de exceptie.#

Dar, daca sunteti cu adevarat buni, de ce nu vrei sa fiti castigatori dupa 3 etape, cum a fost structurat CN la inceput?

Prin modificarea sistemului de puncaj, ati pleca tot ca favoriti cu 1 pct, iar celelalte echipe in urma voastra...Dc nu vreti sa ne luptam pe balta pana la final? Va e frica?
Noi atat am putut sa demonstram deocamdata.
Frica de cine...nu e cazul sa pronuntam astfel de cuvinte...frica apare in cu totul alte situatii.
Ce vrei sa spui ca "daca sunteti cu adevarat buni"...te indoiesti de asta? intreaba-l pe Nelu Capitanu colegul tau de echipa din aceasta mansa.
Sunteti pe locul 2 felicitari...trageti tare luati 3-4-5 puncte in mansa a II a si vorbim la finala.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

Alexandru Mihai scrie:
gabi scrie:da sunt 2 cutii.

dar eu am stat foarte departe de locul unde s-a tras la sorti.
Pot sa-ti spun din ce am prins ca se anunta la microfon este ca s-au tras la sorti pe ce sector si casuta isi amplaseaza tabara fiecare lot cu mentiunea ca daca un lot are capatul de sector in vecinanatetea zonei unde are tabara staffului sau, se repeta tragerea la sorti a locului unde amplaseaza "birourile".
si pe urma s-au tras la sorti grilele.

da nu inteleg ce nelamurire ai.
contesti faptul ca varianta de grile s-a tras miercuri seara. mie asa mi s-a spus . eu nu am fost acolo.
asta este cel mai usor de verificat.
Aia cu casutele era dupa ce fiecare isi tragea grila aferenta...nu poti sa tragi casuta si dupa aia grila...e invers...
Se pare ca nu sti multe Gabi...nu numai faptul ca miercuri seara NU sa tras varianta de grila.
corect ai dreptate s-au tras prima oara grilele si apoi casutele de campare. dar varianta a fost extrasa miercuri seara
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”