cioara scrie:Bai Gaby,esti nebun? Ce dracu vrei tu sa demonstrezi acum?ca esti bun pescar? esti ! mai lasa-ma dracu cu vaicarelile astea si cu povestile astea cum ca tu doar pescuiesti,ca nu stii nimic daca sa facut sau nu vre-o manevra,ca nu stii,ca nu ai stiut,ca esti maica precista. sant satul de corectitudinea ta. anul trecut ai fost campion,felicitari,dar sa nu uitam ca daca nu plimbati apa 2,5 zile nu aveati nici-o sansa.daca tac din gura nu inseamna ca sant si prost,dar tu o tii langa cu o vrajeala infecta. esti campion pt ca cineva a avut creier si a avut puterea sa controleze apa cum ati vrut voi.imi e scarba deja de atata vrajeala si daca nu am zis nimic pana acum e pt ca ne-ati ars f frumos,atat de frumos ca imi e rusine sa accept. cine a gandit-o? BRAVO LUI ! ca la moara ati pierdut din cauza mea e adevarat, am recunoscut si crede-ma ca nu aveti cum sa ma acuzati de absolut nimic pt ca nu am cedat vre-un punct . mi-am castigat sectorul si gata. vezi Becali cu cazul valiza. ca au fost alte discutii e adevarat,ca e greu sa pierzi in asa hal sant de acord.doare ! asa cum m-a durut si pe mine cand in 2 ani de CN am ajuns in finala cu un lot de "bogati" cum am fost catalogati. asta e ! eu ma bucur ca in 2 ani am reusit cateva rezultate zic eu f bune pt un lot care in afara de ambitie si poate un buget mai mare nu avea nici pe departe experienta lotului vostru. am plans Gaby de ciuda cand stiam ca se putea mai mult,am plans cand la moara am fost pe 3 la general,am suferit si mai mult la tancabesti cand va-ti batut joc de noi in finala dar nu m-am vaitat ca tine. mai da-o dracu de treaba ca nu cred ca exista cineva care sa nu-ti recunosca valoarea de pescar. mai potoleste-te cu victimizarea asta ca nu-ti face nimeni statuie. eu sant madru de rezultalele pe care le-am obtinut,tu esti mandru de atatea rezultate discutabile?
da nu ma vaicaresc Nicule asai inteles tu?eu ma laud cu rezultatul. si vad cum lumea care e adevarat ca nu prea mai are sanse in sistemul asta vrea sa-si creeze.
este numai treaba ta ca te mandresti cu rezultatele tale si ca eu am rezultate indoielnice. daca tu asa crezi sa fii sanatos. Deci tu esti crezi ca ala care te invinge pe balta ori a facut manevre ori a avut noroc.
La Tancabesti anul trecut, pentru ca tot ai dat exemplul ala, in nici un caz nu ne bateati voi...ati fost prea departe.
Despre Moara nu am ce sa comentez...ai spus ca tu ai castigat sectorul...acum e vorba de altceva. atunci am plans noi. Lacrimile aici nu rezolva nimic.
Daca nu suporti ce scriu nu citi...
Sa fi sanatos.