JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de Zarguzon Adi »

Arbitrajul a fost varza. Nici un arbitru nu trebuia sa fie mai mult de o zi pe un sector,trebuiau rotiti ca sa nu socializeze cu concurentii,cantarele FOX sunt foarte greu de urmarit daca au tara facuta sau nu,un lucru foarte important cand se prinde foarte mult peste nepunctabil .Aveau o problema cu vestele sa fie aranjate in rest stateau pititi la umbra.Cantarele pe timpu noptii sunt foarte greu de urmarit.
Tragerea la sorti a fost facuta de arbitru sef care terbuia sa numere bilele de extragere cand le-a introdus de fata cu toti managerii .

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

:lol: :lol: :lol:
Legea 69/2000
Art. 37
(1) Federatiile sportive nationale au urmatoarele atributii principale:
......................................................................................
c) organizeaza si coordoneaza intreaga activitate a arbitrilor pe ramuri de sport, privind formarea, perfectionarea continua, clasificarea si promovarea acestora, pe baza unui regulament propriu de functionare;
Cine i-a autorizat pe băieții ăștia?
Conform legii, arbitrii au calitatea de oficiali sportivi. Cum se clasifică substituirea de calități oficiale?

florian
Puncte: 0

Mesaj de florian »

Stefan Popescu scrie::lol: :lol: :lol:
Legea 69/2000
Art. 37
......................................................................................
c) organizeaza si coordoneaza intreaga activitate a arbitrilor pe ramuri de sport, privind formarea, perfectionarea continua, clasificarea si promovarea acestora, pe baza unui regulament propriu de functionare;
Conform legii, arbitrii au calitatea de oficiali sportivi. Cum se clasifică substituirea de calități oficiale?
ce-ti mai merge!

florian

Mesaj de florian »

Zarguzon Adi scrie:Arbitrajul a fost varza. Nici un arbitru nu trebuia sa fie mai mult de o zi pe un sector,trebuiau rotiti ca sa nu socializeze cu concurentii,cantarele FOX sunt foarte greu de urmarit daca au tara facuta sau nu,un lucru foarte important cand se prinde foarte mult peste nepunctabil .Aveau o problema cu vestele sa fie aranjate in rest stateau pititi la umbra.Cantarele pe timpu noptii sunt foarte greu de urmarit.
Tragerea la sorti a fost facuta de arbitru sef care terbuia sa numere bilele de extragere cand le-a introdus de fata cu toti managerii .
cred ca a numarat plicurile! :lol: :lol:

oartza

Mesaj de oartza »

dupa parerea mea rudeanu cristian nu are nici o vina.

in primul rind vinovat pt. situatia creata este AGVPS-ul. adica selaru, bentu, orhei.
doar nu credeti ca nu au stiut cui incredinteaza organizarea CN. au stiut f. bine.
in al doilea rind sunt vinovati cei ce au sustinut proiectul. inca de la inceput se stia cine este organizatorul. a comentat cineva? nu. dupa ce au fost fripti au tipat.

mai mult se spunea ca va fi un campionat ce nu a mai vazut RO. si asa a fost :D
miercuri ce credeti ca veti obtine? va spun eu, nimic.
ba sar putea sa aveti o sansa. preluati organizarea expozitiei canine si poate, poate. :lol:

ce cautati voi la AGVPS daca va lipseste obiectul munci?
pai cel ce il incriminati e in concediu. pe cine reclamati?
aducetil la sedinta si pe el, si pe selaru, bentu si orhei.

problema e cotoioasa. daca nu va impuneti punctul de vedere nu cistigati nimic.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

florian scrie:
Legea 69/2000
Art. 37
ce-ti mai merge!
Pentru că eu lucrez legal, nu cu impostori.

ENERGY CARP

Mesaj de ENERGY CARP »

Rog membrii clubului ENERGY CARP sa se abtina de la orice comentarii. Vali Martoiu
VALI MARTOIU
VICECAMPION NATIONAL 2008
CAMPION NATIONAL 2012
CAMPION MONDIAL 2012

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:
florian scrie:
Legea 69/2000
Art. 37
ce-ti mai merge!
Pentru că eu lucrez legal, nu cu impostori.
Ai aparut? Satana!
Urban culture.

ENERGY CARP

Mesaj de ENERGY CARP »

Ma refer la comentariile rautacioase ....
VALI MARTOIU
VICECAMPION NATIONAL 2008
CAMPION NATIONAL 2012
CAMPION MONDIAL 2012

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

am si eu cateva observatii, in afara de parerea pe care mi-am spus-o pe prima pagina a site-ului

1. daca agvps incearca sa schimbe rezultatul mansei 1 (rezultat obtinut pe balta de pescari) face o greseala imensa, care o sa-i coste f mult. poate ultima lor greseala in competitia crapista.

2. in ceea ce priveste alte schimbari, gen sistemul de punctaj, ele nu trebuie sa intervina in acest moment al competitiei. a fost timp de votat si stabilit. acum e vremea de concurat.

3. referitor la "escrocul" rudeanu. domnii mateianu si oana nu au stiut ca e escroc cand s-au asezat cu el la masa sa faca acest cn? apropo, parca a existat o diagrama in care sarcinile s-au impartit. s-a respectat?
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”