Esti tu ferm convins ca la nivel de CM nu exista manarii????florian scrie:daca castigam tot printr-o manarie?miyagi scrie:
Poi daca e s-o castigam de ce sa ne mai facem?!
p.s. Camataru Rodion nu e gheata e shoshoi

Moderator: gor965
Esti tu ferm convins ca la nivel de CM nu exista manarii????florian scrie:daca castigam tot printr-o manarie?miyagi scrie:
Poi daca e s-o castigam de ce sa ne mai facem?!
RSC scrie:Am zis eu ca esti baiat destept si stii sa-ti urmaresti...calea, sau te pomenesti ca esti parte cu Rudeanu, cu pv...?andrei vladeanu scrie:am si eu cateva observatii, in afara de parerea pe care mi-am spus-o pe prima pagina a site-ului
1. daca agvps incearca sa schimbe rezultatul mansei 1 (rezultat obtinut pe balta de pescari) face o greseala imensa, care o sa-i coste f mult. poate ultima lor greseala in competitia crapista.
2. in ceea ce priveste alte schimbari, gen sistemul de punctaj, ele nu trebuie sa intervina in acest moment al competitiei. a fost timp de votat si stabilit. acum e vremea de concurat.
3. referitor la "escrocul" rudeanu. domnii mateianu si oana nu au stiut ca e escroc cand s-au asezat cu el la masa sa faca acest cn? apropo, parca a existat o diagrama in care sarcinile s-au impartit. s-a respectat?Mesajul tau, cu bataie lunga
, nu face decat sa-ti ridice mingea la fileu....
....dar:
1+2. agvps trebuie sa faca ceva si sa repare "manaria" din mansa 1. Daca nu schimba punctajul trebuie sa penalizeze drastic lotul "impricinatului". Nu poti favoriza un club si defavoriza alte 17.
3. aici e buba mare: pui lupu' paznic la oi si apoi vrei sa-l impusti ca ti-a mancat o mioritza...Vina este a cluburilor/managerilor care nu stiu sa gestioneze asemenea situatii.
O fii existat si o diagrama de sarcini, dar cine a facut check-ul task-urilor de acolo?
Imbarligatura mare, ce mai! ..cn, cm, carping, pv..,...restul fraieri cotizanti, ca asa a fost, este si va fii in Romanika, in vecii vecilor...
Madalin Dirla scrie:In campionatul Italiei dupa ce s-au depistat meciuri trucate s-a lasat cu echipe retrogradate si cu presedinti arestati........situatia e similara.
Marele Bernard Tappie ,CLUBUL BORDEAUX A FOST ARESTAT SI CONDAMNAT .......!!!!!!!!!!!!!!Madalin Dirla scrie:In campionatul Italiei dupa ce s-au depistat meciuri trucate s-a lasat cu echipe retrogradate si cu presedinti arestati........situatia e similara.
ai depistat tu fraude ?Madalin Dirla scrie:In campionatul Italiei dupa ce s-au depistat meciuri trucate s-a lasat cu echipe retrogradate si cu presedinti arestati........situatia e similara.
Pana astazi nu erau bune exemplele din fotbaloanavictor scrie:Marele Bernard Tappie ,CLUBUL BORDEAUX A FOST ARESTAT SI CONDAMNAT .......!!!!!!!!!!!!!!Madalin Dirla scrie:In campionatul Italiei dupa ce s-au depistat meciuri trucate s-a lasat cu echipe retrogradate si cu presedinti arestati........situatia e similara.
CLUBURI MARI DIN FRANTA ,ITALIA ,POLONIA ..........RETROGRADATE CU TOATE CA IESISERA CAMPIOANE !!!!!!!!!!!!!!!!!1