Moderator: gor965
La plecarea de la Corbu ne-am intalnit la prima benzinarie de pe autostrada mai multi concurenti printre care : Tibi Manascu , Andrei Vladeanu , Maxx ... si Sorin Rudeanu .Madalin Dirla scrie:gabi scrie:capetele de acuzare care sunt?Vreau sa stiu si eu care combinatii ? Ca serios chiar nu stiu .Si te intreb inca o data ai dovezi sau asa ai auzit?
Cu multa placereAlexandru Mihai scrie:@ Vasilica Baboieru
@ Gabi Tomulescu
Raspuns pentru intrebarile voastre si nu mai continui aceasta polemica:
-rudeanu a facut grilele fara softul CIPS FIPS de care ne-a spus la sedinta la AGVPS, a facut grilele pe genunchi cu un baiat din Romania.
-va creat un avantaj stiind care sunt grilele ( lucru confirmat la benzinarie, daca nu credeti intrebati ), cand a fost intrebat a spus ca nu si-a dat seama ca locurile respective sunt cele castigatoare la Cupa Rig.
-conform CIPS FIPS trebuia sa extraga grila cu grilele miercuri seara si sa o expuna pe o tabla sau undeva unde toti managerii trebuia sa o vada daca vroiau sau nu ( nu incercati sa imi spuneti ca a vrut sa ii arate grilele lui x si y ca nu merge)
-grilele nu au fost facute conform CIPS FIPS fara vecini de cluburi pe 2 sectoare sau cu un cap de sector si un loc pe sector langa alt cap de sector.
Multumesc,
Maxx
Cand te intalnesti cu un grup de oameni pe care ii cunosti nu ii saluti doar pe aia care iti aduc beneficii sau sunt preferatii tai...ii saluti pe toti ( chiar si daca nu ii cunosti...cei 7 ani de acasa ).Alexandru Mihai scrie:[quote="toto `U`CToto ... buna ziua ai invatat sa dai la toata lumea ... sau numai preferential in continuare?
ps: rolul tau in aceasta discutie care este ?[/quote
Cine esti u sa ma tragi pe mine la raspundere ???
Vezi ca am primit crocs marimea ta.