JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Alexandru Mihai
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de Alexandru Mihai »

@ Vasilica Baboieru
@ Gabi Tomulescu

Raspuns pentru intrebarile voastre si nu mai continui aceasta polemica:

-rudeanu a facut grilele fara softul CIPS FIPS de care ne-a spus la sedinta la AGVPS, a facut grilele pe genunchi cu un baiat din Romania.
-va creat un avantaj stiind care sunt grilele ( lucru confirmat la benzinarie, daca nu credeti intrebati ), cand a fost intrebat a spus ca nu si-a dat seama ca locurile respective sunt cele castigatoare la Cupa Rig.
-conform CIPS FIPS trebuia sa extraga grila cu grilele miercuri seara si sa o expuna pe o tabla sau undeva unde toti managerii trebuia sa o vada daca vroiau sau nu ( nu incercati sa imi spuneti ca a vrut sa ii arate grilele lui x si y ca nu merge)
-grilele nu au fost facute conform CIPS FIPS fara vecini de cluburi pe 2 sectoare sau cu un cap de sector si un loc pe sector langa alt cap de sector.

Multumesc,
Maxx
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Madalin Dirla scrie:
gabi scrie:capetele de acuzare care sunt?
Vreau sa stiu si eu care combinatii ? Ca serios chiar nu stiu .Si te intreb inca o data ai dovezi sau asa ai auzit?
La plecarea de la Corbu ne-am intalnit la prima benzinarie de pe autostrada mai multi concurenti printre care : Tibi Manascu , Andrei Vladeanu , Maxx ... si Sorin Rudeanu .
La acuzele ca au existat grile care puneau vecine echipe de la aceleasi doua loturi Sorin Rudeanu a spus ca nu a sesizat asa ceva cand a verificat grilele !!! :!:
El stia grilele !

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ Vladut Mateianu

Pai si infractorul sa scape nepedepsit ? Nu este corect, maine poimaine vine altul si-si incearca "norocul".....sa iasa CN ! :twisted:[/quote]

exista un articol care face referire la favorizarea infractorului :idea: , acum dupa ce nu au iesit jocurile tuturor ( ceea ce era imposibil) a dat laptele in foc !!

pai regulamentul si comisia de arbitrii erau cunoscute inaintea inceperii competitiei , le-a contestat cineva inainte de a intra in stand ??? , atata timp cat competitia a inceput si sa sfarsit este un fapt consumat , exista vreo frauda dovedita in timpul competitiei ?? daca nu capsorul la cutie si fir intins pt urmatoarele manse , pana atunci FELICITARI CARPING PT REZULTATUL OBTINUT !!!
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

[quote="toto `U`CToto ... buna ziua ai invatat sa dai la toata lumea ... sau numai preferential in continuare?

ps: rolul tau in aceasta discutie care este ?[/quote

Cine esti u sa ma tragi pe mine la raspundere ???

Vezi ca am primit crocs marimea ta. :wink:[/quote]

Cand te intalnesti cu un grup de oameni pe care ii cunosti nu ii saluti doar pe aia care iti aduc beneficii sau sunt preferatii tai...ii saluti pe toti ( chiar si daca nu ii cunosti...cei 7 ani de acasa ).

Am sa vin sa imi iau papuci zilele urmatoare.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Vasile & Gabi

Felicitari pentru rezultatele obtinute!sunt convins ca voi ati facut ce stiti mai bine ,adica sa pescuiti si nu cred ca se pune la indoiala valoarea voastra,problema este ca noi am investit bani si timp in acesta mansa iar lumea nea luat de maimutoi!
Fire intinse va doresc !!

Vasilica Baboieru

Mesaj de Vasilica Baboieru »

Ti-a parut tie ca A7 este un stand castigastor din start? Daca da, de ce ? Ca Dan a pescuit acolo si a scos un rezultat bun ? B17 este castigator din start? C18 nu am ce sa zic ,este un stand aparte , asta vom mai vedea .Ai impresia ca pe standurile astea au fost niste franti ? zii asa ,ca nu inteleg
vreau sa pescuiesc in ape limpezi

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Alexandru Mihai scrie:@ Vasilica Baboieru
@ Gabi Tomulescu

Raspuns pentru intrebarile voastre si nu mai continui aceasta polemica:

-rudeanu a facut grilele fara softul CIPS FIPS de care ne-a spus la sedinta la AGVPS, a facut grilele pe genunchi cu un baiat din Romania.
-va creat un avantaj stiind care sunt grilele ( lucru confirmat la benzinarie, daca nu credeti intrebati ), cand a fost intrebat a spus ca nu si-a dat seama ca locurile respective sunt cele castigatoare la Cupa Rig.
-conform CIPS FIPS trebuia sa extraga grila cu grilele miercuri seara si sa o expuna pe o tabla sau undeva unde toti managerii trebuia sa o vada daca vroiau sau nu ( nu incercati sa imi spuneti ca a vrut sa ii arate grilele lui x si y ca nu merge)
-grilele nu au fost facute conform CIPS FIPS fara vecini de cluburi pe 2 sectoare sau cu un cap de sector si un loc pe sector langa alt cap de sector.

Multumesc,
Maxx
Cu multa placere

dar care e frauda....

sa zicem ca el a stiut de grila asta
stia ca o s-a tragem noi...
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Andrei Popescu »

Alexandru Mihai scrie:[quote="toto `U`CToto ... buna ziua ai invatat sa dai la toata lumea ... sau numai preferential in continuare?

ps: rolul tau in aceasta discutie care este ?[/quote

Cine esti u sa ma tragi pe mine la raspundere ???

Vezi ca am primit crocs marimea ta. :wink:
Cand te intalnesti cu un grup de oameni pe care ii cunosti nu ii saluti doar pe aia care iti aduc beneficii sau sunt preferatii tai...ii saluti pe toti ( chiar si daca nu ii cunosti...cei 7 ani de acasa ).

Am sa vin sa imi iau papuci zilele urmatoare.[/quote]

Cand te intalnesti cand vb la telefon ...dar nu uita aici suntem pe forum u :wink: :wink:

Uitate la prima ta postare la acest topic.

Fi baiat destept si nu te mai aprinde ca inversunezi lumea.

Te astept.
Pesti, nu povesti !!!

http://www.meetcarp.ro
http://www.bestfivecarp.com
http://www.cpk.ro

Nume utilizator schimbat din toto `U`C

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

da numai grila asta a fost problema sau si celelalte
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Sper ca reprezentantii cluburilor sa mearga la sedinta de maine cu temele facute, adica cu hartia in mana, nu cu vorbe. Din cate am citit sunt prea multe lucruri care indica ca a existat o premeditare a faptelor: grilele facute de Rudeanu si nu de cine era promis-ascunderea acestui fapt, neprezentarea grilelor cu o seara inaintea competitiei, neprezentarea bilelor (kinder) inainte de tragerea la sorti, extragerea grilei "de aur" chiar de catre Rudeanu. Daca nu este frauda este viciu de organizare si etapa se rejoaca...asa s-ar proceda in tari mai civilizate.
"Keep it simple!"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”