JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Alexandru Mihai
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de Alexandru Mihai »

Vasilica Baboieru scrie:Ti-a parut tie ca A7 este un stand castigastor din start? Daca da, de ce ? Ca Dan a pescuit acolo si a scos un rezultat bun ? B17 este castigator din start? C18 nu am ce sa zic ,este un stand aparte , asta vom mai vedea .Ai impresia ca pe standurile astea au fost niste franti ? zii asa ,ca nu inteleg
Vasile,

Nu am spus ca au pescuit niste franti, v-am felicitat si la sfarsitul etapei si o fac si acum, acele standuri erau clar favorite in urma rezultatelor de la Cupa Rig si cu asta am spus tot.

Gabi,

Aceea grila sa facut intenitonat si cu buna stiinta.
Acces la informatie si insusirea ei pentru foloase necuvenite...

Multumesc,
Maxx
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Madalin Dirla scrie:Vasile & Gabi

Felicitari pentru rezultatele obtinute!sunt convins ca voi ati facut ce stiti mai bine ,adica sa pescuiti si nu cred ca se pune la indoiala valoarea voastra,problema este ca noi am investit bani si timp in acesta mansa iar lumea nea luat de maimutoi!
Fire intinse va doresc !!
nu ma mai felicita pe mine cel putin....
nu am nevoie de felicitarile cuiva care vrea sa acuze lotul din care fac parte de furt sau frauda.
Aici a fost munca mai multor oameni...a unui intreg si complet lot.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

iulian_i

Mesaj de iulian_i »

petre iulian scrie:Cei mai mulţi utilizatori conectaţi au fost 148 pe Lun Iun 18, 2012 12:21 pm

can-canul face trafic :lol:
Iulian, asta nu e can-can decat pt. spectatori, curiosi din afara lumii voastre care mai intra pe aici doar ca sa se cruceasca si sa rada...pt. voi, insa, cei directi implicati, ar trebui sa fie ceva foarte serios...dar, voi doar alimentati, participati si va complaceti in mocirla asta care se numeste pescuitul de competitie la crap din Romania...cineva din afara, ca mine de exemplu, nu poate sa priceapa cum atatia oameni, mereu aceeasi, repeta aceleasi greseli an de an si nu sunt in stare sa organizeze un CN (adica un concurs ca atatea altele la care paricipati), nu sunteti in stare sa elaborati un set de proceduri si reguli simple pe care sa le respectati, sa dati dovada de rigurozitate si sa n-o mai dati cotita mereu si mereu etc ...e greu de gasit in Romania alt domeniu in care sa existe in asemenea proportii atata ipocrizie, hotie, minciuna, lipsa de caracter, pupincurism, incompetenta, prostie etc...apoi, dupa ce va injurati pe forum pe intalniti pe balta, va impacati si incepeti sa va lucrati iar intre voi :D
pacat de unii dintre voi care sunteti pescari exceptionali si nu numai, sa fiti amestecati in kktul asta...gabi, baboieru, bogdan, cosmin, mitranescu sau tu
sunteti atatia care fac bani din diverse afaceri, care n-au venit ieri din gara, care cheltuie destul de mult pt. sportul asta, si sa nu fiti in stare sa organizati niste chestii atat de simple si de bun simt...pfff
sorry, dar pana la urma, prost e ala care nu va arde daca sunteti in halul asta

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Nu-l mai asteptati pe rudeanu la nici o sedinta pentru a da explicatii, este plecat in concediu la TANACU la manastire unde preotul Daniel Corogeanu(proaspat liberat de la G4) se chinuie sa scoata DRACII din el cu un forceps imens!!!! :shock:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Vasilica Baboieru scrie:Ti-a parut tie ca A7 este un stand castigastor din start? Daca da, de ce ? Ca Dan a pescuit acolo si a scos un rezultat bun ? B17 este castigator din start? C18 nu am ce sa zic ,este un stand aparte , asta vom mai vedea .Ai impresia ca pe standurile astea au fost niste franti ? zii asa ,ca nu inteleg
Statistic este grila cea mai buna(daca ne luam dupa rezultatele ultimului concurs care s-a tinut pe aceasta balta) si timpul va dovedii daca am dreptate sau nu,intrebarea mea este cum de a fost extrasa tocmai de lotul Carping acesta grila?nu este cam mare coincidenta?intreb si eu :roll:

Gabi Tomulescu

Alexandru Mihai scrie:
Vasile,

Nu am spus ca au pescuit niste franti, v-am felicitat si la sfarsitul etapei si o fac si acum, acele standuri erau clar favorite in urma rezultatelor de la Cupa Rig si cu asta am spus tot.

Gabi,

Aceea grila sa facut intenitonat si cu buna stiinta.
Acces la informatie si insusirea ei pentru foloase necuvenite...

Multumesc,
Maxx
vasile cand s-a referit la "franti" cred ca s-a referit la Mitranescu si la Paraschiv care au facut rezultate foarte bune la cupa Rig.

am auzit o poveste care spunea ca Rudeanu a vrut sa-i dea grilele lui Dan Mitranescu si lui Vladut Mateianu care din nu stiu ce motive nici macar nu si-au aruncat ochii peste ele
e adevarat Dane?
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Sharky

Mesaj de Sharky »

@ toti acuzatorii si justitiarii
-de ce nu a depus nimeni contestatie in cele 30 de minute de la anuntarea rezultatelor finale?
-de ce nu a contestat nimeni grila in momentul tragerii la sorti?
dar deh, dupa razboi multi viteji se arata
Dan Petre aka Sharky

Gabi Tomulescu

Madalin Dirla scrie:
Statistic este grila cea mai buna(daca ne luam dupa rezultatele ultimului concurs care s-a tinut pe aceasta balta) si timpul va dovedii daca am dreptate sau nu,intrebarea mea este cum de a fost extrasa tocmai de lotul Carping acesta grila?nu este cam mare coincidenta?intreb si eu :roll:
e vezi...asta trebuie sa te gandesti...a fost frauda sau asa a vrut Dumnezeu

si daca crezi crezi ca a fost frauda...aduceti o dovada. una
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

si ca sa nu se inteleaga altceva ...noi nu ne certam, noi discutam
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Ai inteles gresit Gabi,nu v-am acuzat pe voi pescarii ci pe dl.manager,ma repet, voi nu aveti nici o vina numai ca din cauza lui sufera si altii!

gabi scrie:
Madalin Dirla scrie:Vasile & Gabi

Felicitari pentru rezultatele obtinute!sunt convins ca voi ati facut ce stiti mai bine ,adica sa pescuiti si nu cred ca se pune la indoiala valoarea voastra,problema este ca noi am investit bani si timp in acesta mansa iar lumea nea luat de maimutoi!
Fire intinse va doresc !!
nu ma mai felicita pe mine cel putin....
nu am nevoie de felicitarile cuiva care vrea sa acuze lotul din care fac parte de furt sau frauda.
Aici a fost munca mai multor oameni...a unui intreg si complet lot.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”