avertizor UK Carp CORBASS

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

rudy200
Puncte: 0

avertizor UK Carp CORBASS

Mesaj de rudy200 »

Avertizor UK Carp CORBASS 200-S

As dori sa aflu daca are cineva asa ceva si ce parere are despre acesti avertizori.Sunt buni,nu sunt...?

rudy200

Mesaj de rudy200 »

chiar nu il are nimeni ?
nici macar prin magazinele dvs, ca sa pot primi macar o singura parere?

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Hai s-o luam altfel... Daca nu raspunde nimeni inseamna ca ori n-a vazut multa lume postarea ori chiar nu e atat de raspandit. Poti incerca altceva, sa cauti altceva la aceeasi ba ni, ceva popular care mai intotdeauna e si de calitate, verificat si normal, de incredere. Nu zic nimic de rau de avertizorii aia ca nu-i cunosc si ma gandesc la un singur lucru: Cormoran , daca facea ragalii nu era cumparat de DAiwa, care nu mai are nevoie de nici o reclama.

Parerea mea e ca un avertizor trebuie sa faca servici si atata tot. pt asta tre sa stie sa urle, si asta la superlativ (nimic nu-i mai neplacut decat sa stai atent la piuitul lor fara a putea sa adormi sau sa te relaxezi) , trebuie sa fie rezistent la umiditate (e nasol tare sa vina ploaia si sa asculti glasul stins al magaoaielor...) , tre sa consume putin ca sa nu umbli cu traista de bateri dupa tine sau sa te trezesti ca ti s-au terminat bateriile si nu ti-ai dat seama, si inca un lucru important, zic eu.... sa foloseasca bateri usor de gasit pe piata. SI cum functia bate gradul, nu uita de functia de sensibilitate, care este un MUST HAVE daca vrei sa nu te injure ceilalti pescari de pe balta cand se starneste un vanticel sau cand sunt valuri. Plus ca e muuuuult mai comod si pt tine.
Asa ca ori cumperi avertizorii respectivi si ceri garantie cu posibilitatea returnarii daca ceva nu merge bine, ori iai ceva care se cumpara lagreu, chiar si SH , daca e firma de firma -SOLAR, FOx , DELKIM, CARP SOUNDER....etc.
Legio - Patria Nostra !

rudy200

Mesaj de rudy200 »

protejat impotriva umiditatii
control volum
control tonalitate
control senzitivitate
reglaje pe tehnologia " Push button"
functioneaza cu baterie 9V

Constructia este foarte compacta si de dimensiuni reduse chiar daca foloseste o baterie mare de 9V, care este plasata intr-un locas complet separat de componentele electronice.

Butoanele sunt etansate, de tip TOUCH.
Componentele electronice sunt complet etansate.
Reglajele pentru volum, tonalitate, senzitivitate.

legio1083

Mesaj de legio1083 »

foarte tare, frate! daca-ti plac, pune gheara pe ele! :lol:
Legio - Patria Nostra !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Ar mai fi de adaugat si inca un lucru, cam nesemnicativ : consumabateria in 48 de ore...daca nu trage pestele ! :D :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

stoican_mihail

Mesaj de stoican_mihail »

la banii astia sunt f. bune, isi fac treaba bine, iar o baterie de 9 V e in jur de 3 lei

checienriliz

Mesaj de checienriliz »

Am si eu un set din aceste avertizoare ... Sint excelente, desi foarte subapreciate, nu stiu din ce motiv, probabil doar din cauza faptului ca pe la noi s-a obisnuit lumea, din snobism (sau alte motive), sa caute doar lucrurile extrem de scumpe. Vreau sa precizez ca le folosesc de 2 ani fara sa am cea mai mica problema. Am prins sesiuni in care a plouat 70 de ore incontinuu si s-au comportat excelent. Reglajele sint bune, mai ales cel de senzitivitate, care ajuta mult pentru vreme rea. Au si mufa pentru senzori Illuminate sau statie, asa ca acopera toata plaja de nevoi.
Si o precizare pentru Vladut ... o baterie de calitate tine un sezon, daca ai grija s-o scoti din avertizor dupa fiecare sesiune de pescuit, se descarca mai repede daca le lasi cuplate. Cred ca faza cu 48 de ore e o gluma proasta, ori se aplica in cazul unor baterii "de firma", gen 777, sau alte chinezarii. In fine, una peste alta le recomand cu caldura, mai ales din cauza raportului calitate/pret. Cu banii pe care-i dai pe un avertizor scump iti iei un set de Corbass, asa ca merita din plin investitia.
Legio, Corbass sint facuti de Cormoran-UK Carp, care nu e chiar neica-nimeni in pescuit. Poate nu la nivelul Delkim, dar sint niste produse de calitate la un pret excelent. O baterie buna, alkalina, de 9V poate costa intre 7 si 10 RON.
Fire-ntinse!
"A-ti rata viata inseamna sa ajungi la poezie fara ajutorul talentului." Emil Cioran

cipibm

Mesaj de cipibm »

Nu sunt rele.Am avut si eu.La faza cu "un sezon",ma abtin!(ii dau dreptate lu SEFU DE LA CRAPMANIA :D :D :D )

checienriliz

Mesaj de checienriliz »

Cipi

N-am niciun interes sa mint, nu sint importator de baterii si nici alta afacere nu am. Un set de Varta sau Duracell, alcaline, ma tin un sezon, chiar daca sint mai scumpe (11 - 14 RON bucata). Bine, nu sint genul care incepe in martie si termina in noiembrie, si nici nu ies in fiecare week-end la balta.
N-am facut un calcul, dar, oricum, termenul e departe de cele 48 de ore de care pomeneste Vlad. Uite, acum, de exemplu, folosesc unele mai no-name (Well, costa 5 RON bucata) si le am din iunie. Am facut 6 iesiri cu ele, ultima de 4 zile. Nu dau semne ca ar fi pe terminate. In fine, nu are rost sa mai insist. Voiam doar sa-i dau celui care a postat acest topic citeva idei.
Toate bune si fire intinse!
"A-ti rata viata inseamna sa ajungi la poezie fara ajutorul talentului." Emil Cioran

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”