JAPCA LA CN !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Gabi Tomulescu
Puncte: 0

Re: JAPCA LA CN !

Mesaj de Gabi Tomulescu »

oanavictor scrie:cupa rig .............................................................cn
.
a 5.....victor hodorog ......loc 7 ......299 kg ...............extrem carp ..........loc 7 ......193 kg
a 17 ...guguianu ............loc 14 .....186 kg ...............deva ...................loc .9 .....167 kg
b 25 escrocu ................loc 2 .......274 kg ...............senzor ................loc 4 .......188 kg
b 19 vasilica+maradona...loc 11 .....137 kg ...............baricada paraschiv loc 11.......160 kg
c 24 silviu florescu ........loc 10 .....268 kg ...............planet piatra ........loc 9 .........246 kg

aici ce sa intelegem .........valoare de pescar sau noroc de loc !!!!!!!!!!
dupa cum se vede maradona din carpati nu a mai avut aceeasi valoare pe un stand prost !!!!!!!!!
bine N'Doye...dac a tot ne atribuim porecle.

corect spus este ca am pescuit prost nu a fost standul prost la c\Cupa Rig
lucru pe care tu (ca nu te mai domnesc) nu ai fi in stare sa-l recunosti niciodata desi pescuiesti prost de cand sunt eu in pescuitul asta.
asta ca sa nu te mai incordezi asa tare pe probleme de pescuit.
Ultima oară modificat Mar Iun 19, 2012 22:49 de către Gabi Tomulescu, modificat 1 dată în total.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

kelu84

Mesaj de kelu84 »

faceti-ma sa inteleg un lucru- agvps este practic forul tutelar si ei decid ce si cum peste capetele cluburilor? sa inteleg ca organizarea CN cat si participarea la CM este dependenta de decizia agvps?

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

kelu84 scrie:faceti-ma sa inteleg un lucru- agvps este practic forul tutelar si ei decid ce si cum peste capetele cluburilor? sa inteleg ca organizarea CN cat si participarea la CM este dependenta de decizia agvps?
DA
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Gabi Tomulescu

Vladut Mateianu scrie:
Cristi Y scrie:

sau poate a fost o variananta care initial a fost considerata de unii buna de " arsura" dar cand cei de la Carping au prins cat trei echipe la un loc a luat foc poporul !!!!

de fapt ce se contesta ? organizarea ???? chiar daca era facut sistemul cu 10 minute inainte de start trebuia contestat atunci nu la doua zile dupa finalul mansei
tatae, ai fost la multe cn si-ti cunosc temperamentul. tu daca erai acolo ii luai la bataie, incepand de a doua zi cand am inceput sa aflam adevarul ! ai uitat cum este sa-si bata altii joc de munca si de banii tai ? ai uitat cine este rudeanu ? vb. si cu cocoshu si probabil ca vei afla ce s-a intamplat acolo !

Salut Tatae daca te vezi cu Cornel Iacob sa-ti spuna te rog si cum a prins el in 20 ore 100 kg.
Merita felicitat sincer.
Jur ca mi-am adus aminte de Hobaia 2006 mansa 3.
daca incepeau asa erau detasati cu un punct pe sectorul B.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

Vladut Mateianu scrie:
Sharky scrie:
Vladut Mateianu scrie:
Te agiti cam mult ptr cateva pungi de bile, dar hai sa-ti raspund, ca vad ca nu ai gasit raspunsul pana acum, cu toate ca a mai fost si alt "cititor" interesat !

Daca dai mai mult, ma agit mai tare pentru tine, asta ca sa-ti dau un raspuns pe masura raspunsului tau; desi daca stau bine sa ma gandesc, o sa ma sucesc pe plasticaraie :lol: :lol: :lol:
raspunsul este ptr toti, nu ptr tine care vezi doar ce doresti si nu intri pe forum decat o data pe an sa-ti aperi sponsorul de nada !
pe crapmania inru zilnic si asta de cand exista, :oops: :twisted:
si ca sa ma repet, de ce nu ai contestat in calitate de manager grila Carping, sau grila voastra joi dimineata?
Am mai raspuns de 3 ori...... joi dimineata toti credeam ca grilele au fost facute de calculator, dupa programul trimis de Cips ! De ce lotul tau a avut clasari mediocre la cupa Rig ? Nu stiau sa pescuiasca atunci sau locurile nu au fost asa productive ? Raspunde, daca tot te bagi in seama pe aici ca avocat al lui rudeanu.
pentru ca la Cupa Rig ne-am antrenat pentru Calificari.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

kelu84

Mesaj de kelu84 »

Pai bun, agvps este forul tutelar dar ei au vreun aport financiar in toata povestea asta numita "carpfishing" sau practic sunt ca si guvernul, fie ca-ti convine sau nu te supui?

Gabi Tomulescu

Grila noastra sa dea Dumnezeu sa o traga CarpZone.
Doamne fi bun cu noi si indeplineste asta.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

gabi scrie:
oanavictor scrie:cupa rig .............................................................cn
.
a 5.....victor hodorog ......loc 7 ......299 kg ...............extrem carp ..........loc 7 ......193 kg
a 17 ...guguianu ............loc 14 .....186 kg ...............deva ...................loc .9 .....167 kg
b 25 escrocu ................loc 2 .......274 kg ...............senzor ................loc 4 .......188 kg
b 19 vasilica+maradona...loc 11 .....137 kg ...............baricada paraschiv loc 11.......160 kg
c 24 silviu florescu ........loc 10 .....268 kg ...............planet piatra ........loc 9 .........246 kg

dupa cum se vede maradona din carpati nu a mai avut aceeasi valoare pe un stand prost !!!!!!!!!

lucru pe care tu (ca nu te mai domnesc) nu ai fi in stare sa-l recunosti niciodata desi pescuiesti prost de cand sunt eu in pescuitul asta.
AM SPUS MAI SUS CATEVA PAGINI CA ASTIA CU MUSCHI SUNT LIPSITI DE INTELIGENTA .
STANDUL A FOST PROST ,DOVADA CA PARASCHIV CARE ESTE UN PESCAR MULT SUPERIOR TIE A FACUT CAM ACELEASI KG .
DIN PACATE EU SUNT UN PESCAR PROST DAR ..........AICI NU AM PESCUIT EU IAR TU JIGNESTI PRIN POSTAREA TA TOTI MEMBRII CLUBULUI PELICANUL CARE AU PESCUIT SI AU AVUT INCREDERE IN NADA ESCROCU ..........
NU MAI INCERCA SA RASPUNZI ..........TOT LIPSIT DE CREIER ESTI !!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Gabi Tomulescu

Vladut nu-ti mai ocup spatiu mult cu semnatura... te rog inca frumos sa-mi dai banii.
daca nu o sa vin si cu Politia dupa tine. sau vrei sa ma excrochezi.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

oanavictor scrie:
gabi scrie:
.

AM SPUS MAI SUS CATEVA PAGINI CA ASTIA CU MUSCHI SUNT LIPSITI DE INTELIGENTA .
STANDUL A FOST PROST ,DOVADA CA PARASCHIV CARE ESTE UN PESCAR MULT SUPERIOR TIE A FACUT CAM ACELEASI KG .
DIN PACATE EU SUNT UN PESCAR PROST DAR ..........AICI NU AM PESCUIT EU IAR TU JIGNESTI PRIN POSTAREA TA TOTI MEMBRII CLUBULUI PELICANUL CARE AU PESCUIT SI AU AVUT INCREDERE IN NADA ESCROCU ..........
NU MAI INCERCA SA RASPUNZI ..........TOT LIPSIT DE CREIER ESTI !!!!!!!!!!
esti un batran obraznic si cam atat...
eu nu jignesc pe nimeni doar pe tine NDOYE care ti-ai permis sa ma numesti altfel.
Vezi sa nu-ti crape pompa
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”