vand sony ericsson xperia ray cu factura garantie 800 ron

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: vand sony ericsson xperia ray cu factura garantie 800 ro

Mesaj de miyagi »

andrei_81 scrie:da sunt constient dar aici am mai multe sanse sa l vand mai sunt si alti care vad lucruri ca nu au legatura cu pestele in fine sper sa intelegeti voi daca ati fi postat ceva eu nu as intra in vorba ca nu e treaba mea o zi buna si fire intinse
Asa mai merge, daca sti si de gluma. Eu chiar n-am nevoie ca am telefon mai bun decat al tau si-ti zic sincer ca inainte sa-l cumpar vizualizam si sectiunea bazarului cu diverse, in paralel cu asta unde mai vindem si noi, mai cumparam, iar astfel de topicuri le devanseaza pe cele legate de pescuit.
Sa ai o zi frumoasa si spor.
Multam Roby, respect!
Urban culture.

andrei_81

Mesaj de andrei_81 »

stai linistit ca tel mai tare ca al meu nu ai daca e pe dastea am samsung galaxi s 3 care e un tel da ramai cu gura cascata l-am luat din germania la oferta :D ma bucur ca ai tel scump :D eu il vand ca nu am ce face cu el ca l-am primit paste samsung s 3 o zi buna my friend

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

andrei_81 scrie:stai linistit ca tel mai tare ca al meu nu ai daca e pe dastea am samsung galaxi s 3 care e un tel da ramai cu gura cascata l-am luat din germania la oferta :D ma bucur ca ai tel scump :D eu il vand ca nu am ce face cu el ca l-am primit paste samsung s 3 o zi buna my friend
BRAVO! Nu sunt atat de tare ca tine. Ziceam ca am un telefon mai bun decat ala pe care-l vinzi aici.
Putem termina acum?
Urban culture.

andrei_81

Mesaj de andrei_81 »

puteam de mult voi ma-ti intrebat de vorba nu eu . FIRE INTINSE SI O ZI BUNA LA TOATA LUMEA :D

andrei_81

Mesaj de andrei_81 »

VANDUT MULTUMESC PENTRU GAZDUIRE

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”