Moderator: gor965
Nu sunt clona , am avut probleme si in trecut cu utilizatorii forumului amenintat si cu bataia ,chiar am dat si adresa unde pot fi gasit dar nimeni nu a a vinit dupa mineBogdan Dragan scrie:Se pare ca tupeul si curajul meu (care a lipsit unora dintre manageri) de a da unele lucruri pe fata (eu am fost primul care a ridicat problema grilelor, problema umblatului masinilor cu viteza mare pe balta, problema legata de votul grilelor - atunci cand dl. Cristocea a decis in numele nostru - probleme ridicate atat in transmisia live pv-tv cat si in sedintele managerilor) a deranjat multa lume. Si uite cum apare o clona cu un post care ma face sa rad si care dupa parerea respectivei persoane ar trebui luat in serios...
Amice, oricine ai fi tu(si cred ca stiu cine esti), daca te-a deranjat tupeul meu si faptul ca nu am stat sa fiu fu..t de anumite persoane, incearca altceva...cu asta te faci de kko
nu urmaresc clubul , am primit postarea pe pm , nu am nimic cu voi , doar am vrut sa il atentionez pe Bogdan despre situatiesebastian_andone scrie:Din istoricul mesajelor se vede ca urmareste de cativa ani clubul Green Lake.
Lasam la o parte dezvaluirea ca are un Logan rosu care poate sau nu sa fie reala si acceptam ideea de prostie umana, ar fi necesar ca un administrator sa nu permita anonimilor asemenea atacuri de prost gust. Altii ajung sa se impuste in gat pentru mai putin. Asa ca d-nul eunuc cu nick de sfant (Andrei) este rugat sa se prezinte la sectia de criogenie Fundeni.
o sa incerc sa ne intalnim personal si sa stam de vorba civilizat si poate imi dai mie premiul , acum o sa plec in concediu dar poate la primul concurs la care o sa te mai duci o sa incerc sa ne intalnim sa iti povestesc tot ce stiu despre aceasta postare.petre iulian scrie:si daca tot nu avem bani pun la bataie 2000 euroi celui care depisteaza clona .
Banii pe loc![]()
o zi buna si astept vanatorii ede clone sa incaseze premiu.
Hai ca o dai in diverseandrei1982 scrie:o sa incerc sa ne intalnim personal si sa stam de vorba civilizat si poate imi dai mie premiul , acum o sa plec in concediu dar poate la primul concurs la care o sa te mai duci o sa incerc sa ne intalnim sa iti povestesc tot ce stiu despre aceasta postare.petre iulian scrie:si daca tot nu avem bani pun la bataie 2000 euroi celui care depisteaza clona .
Banii pe loc![]()
o zi buna si astept vanatorii ede clone sa incaseze premiu.
Fir Intins la cn