lanterna led lenser H7

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
fflorin
Puncte: 0

lanterna led lenser H7

Mesaj de fflorin »

Am comandat de afara 3 lanterne led lenser H7 noi cu accesoriile aferente ptr. a obtine un pret mai bun - una ptr.mine si una ptr. un prieten. Cine este interesat de ultima buc. sa-mi lase un mes. privat si o retin fara avans sau alte conditii. Pretul cu transport si taxe vamale 170ron. Multumesc - am sa iau in calcul primul mesaj primit.

mac-mac team

lanterna led lenser H7

Mesaj de mac-mac team »

fflorin scrie:Am comandat de afara 3 lanterne led lenser H7 noi cu accesoriile aferente ptr. a obtine un pret mai bun - una ptr.mine si una ptr. un prieten. Cine este interesat de ultima buc. sa-mi lase un mes. privat si o retin fara avans sau alte conditii. Pretul cu transport si taxe vamale 170ron. Multumesc - am sa iau in calcul primul mesaj primit.
Da ca mai ieste la vreu mine
Vb in pm pt detali de plata

fflorin

Re: lanterna led lenser H7

Mesaj de fflorin »

Asa cum am promis, primul care si-a manifestat dorinta de a intra in posesia celei de-a 3-a lanterne va fi primul servit. Acesta a fost Liviu_H in consecinta lanterna rezervata ptr.el. Multumesc ptr. interes si imi pare rau ptr. urmatorii colegi care au dorit aceasta lanterna. Se poate inchide. Multumesc.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”