PROCES VERBAL - ETAPA 28.06-01.07.2012 A C.N. - 2012

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
barbumarius
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: PROCES VERBAL - ETAPA 28.06-01.07.2012 A C.N. - 2012

Mesaj de barbumarius »

oanavictor scrie:
gor965 scrie:Nu vi-i se pare ca din start penalizati rezultatul loturilor obtinut in mansa a 3-a ?
Indiferent ca un lot face 1-1-1 voi vreti sa-l inmultiti cu 1,5 ...de ce ? Nu conteaza cate loturi sunt in mansa a 3-a, oricum punctajul ptr. un anumit loc difera de la o mansa la alta, mai important e anularea rezultatelor celor care nu se prezinta ! Abandonul sau descalificarea unui lot(uri) nu are de ce sa duca la penalizarea altor loturi !
asta e solutia ..........in cazul in care vor exista abandonuri .........adica
1 anularea rezultatelor din prima mansa a echipelor lipsa
2 clasamentul primelor 6 oricum ramane neschimbat pentru ca ele se vor prezenta pentru ca teoretic mai exista sanse
3 alte grile in care sa se tina seama de cei care au avut capete de stand sa nu mai beneficieze si acum
4 clasament normal de la 1 la .....................
Nea Victore scuza-ma dar prostie mai mare nu puteai sa spui.
O sa anulam la rezultate si la etape pana la.......
Rade lumea de noi.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

barbumarius scrie: Nu poti lasa sistemul actual de punctaj decat daca se prezinta toate loturile ceea ce nu o sa se intample niciodata.
U never know... :wink:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

barbumarius scrie:
oanavictor scrie:
gor965 scrie:Nu vi-i se pare ca din start penalizati rezultatul loturilor obtinut in mansa a 3-a ?
Indiferent ca un lot face 1-1-1 voi vreti sa-l inmultiti cu 1,5 ...de ce ? Nu conteaza cate loturi sunt in mansa a 3-a, oricum punctajul ptr. un anumit loc difera de la o mansa la alta, mai important e anularea rezultatelor celor care nu se prezinta ! Abandonul sau descalificarea unui lot(uri) nu are de ce sa duca la penalizarea altor loturi !
asta e solutia ..........in cazul in care vor exista abandonuri .........adica
1 anularea rezultatelor din prima mansa a echipelor lipsa
2 clasamentul primelor 6 oricum ramane neschimbat pentru ca ele se vor prezenta pentru ca teoretic mai exista sanse
3 alte grile in care sa se tina seama de cei care au avut capete de stand sa nu mai beneficieze si acum
4 clasament normal de la 1 la .....................
Barbule ,prostia e in capul tau pentru ca nu gandesti ..........solutia data de george nu schimba in nici un fel clasamentul si nici punctajul ...........nu se anuleaza rezultatul obtinut .........si parerea mea ca la valoarea primelor 3 loturi nu prea mai are nimeni sanse in afara de ei ........restul sa scapam cu fata curata si sa vedem ce facem la anul daca mai traiesc actualii sefi !

Nea Victore scuza-ma dar prostie mai mare nu puteai sa spui.
O sa anulam la rezultate si la etape pana la.......
Rade lumea de noi.
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Barbule ,prostia e in capul tau pentru ca nu gandesti ..........solutia data de george nu schimba in nici un fel clasamentul si nici punctajul ...........nu se anuleaza rezultatul obtinut .........si parerea mea ca la valoarea primelor 3 loturi nu prea mai are nimeni sanse in afara de ei ........restul sa scapam cu fata curata si sa vedem ce facem la anul daca mai traiesc actualii sefi !

Daca vrei sa te duci pana acolo doar sa faci plaja e problema matale, eu unul ma duc sa ies Campion National. Consider ca am sanse si o sa lupt pana vad racheta aia rosie la final.
Singurul lucru pe care nu mi-l doresc e sa nu ma arda sistemul pe care concurez si despre care v-am avertizat ca e prost si ca asa o sa se intample.

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Stiati ca exista pasarea capra? :shock:
Ovidius Constanta

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Eu as sugera ca diferenta de puncte sa intre la bataie, spre exemplu, intr-un mod de calculare care sa ofere si ultimelor echipe clasate sanse mai mari sa recupereze handicapul. Bineinteles nu in detrimentul echipelor cu sanse reale in acest timp. Asta ar reechilibra un pic CN-ul si ar dezvolta si spiritul de impartialitate, competitivitate ( in dauna non combatului ) si moralitate, dupa cum s-a reclamat la un moment dat.
Dar astea sunt parerile mele, ale unui spectator deocamdata, care va avea ce sa urmareasca indiferent de deciziile pe care le veti lua.
Abia astept sa vad ultima mansa care in niciun caz nu seamana cu cn-urile anterioare.
Va urez de pe acum tuturor sa stati stramb si sa judecati drept, fire-ntinse tuturor si respect.
Am iesit si va las sa deliberati in liniste.
Ultima oară modificat Mar Iul 03, 2012 21:04 de către miyagi, modificat 1 dată în total.
Urban culture.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Dan Badarcea scrie:Stiati ca exista pasarea capra? :shock:
nu stiam ,dar ce stiu sigur e ca exista statui ale poetilor pe care -si fac pasarile nevoile :mrgreen:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

oanavictor scrie:
Dan Badarcea scrie:Stiati ca exista pasarea capra? :shock:
nu stiam ,dar ce stiu sigur e ca exista statui ale poetilor pe care -si fac pasarile nevoile :mrgreen:
Capra cerului se mai numeste becatina comuna (Capella galinago). Este mai mica decat sitarul si populeaza luncile umede si mlastinile, fiind foarte raspandita in Romania. Numele de becatina vine de la ciocul (in fr. bec) lung, iar cele de capra-cerului de la zgomotul asemanator unui behait de capra pe care-l produc penele rectrice externe in sborul de rut al masculilor si in timpul picajelor pe care obisnuieste sa le execute pasarea. :wink:

nu era vorba de pelican :mrgreen: ,dar poate simti matale ceva :lol:
ps.am o solutie buna daca vrei sa te cureti :D
Ovidius Constanta

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

ANDREI VLADEANU, nu are nici un cuvant de spus?????? CORNEL ROSIORU, pescar cu mare experienta in astfel de organizari de ce nu isi spune punctul de vedere??????

Propun in numele Clubului MR.FISH ca in anul 2012 in organizarea CN sa se implice ANDREI VLADEANU SI CORNEL ROSIORU.
Multumesc pentru reprosuri anticipat.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

George Tite scrie:ANDREI VLADEANU, nu are nici un cuvant de spus?????? CORNEL ROSIORU, pescar cu mare experienta in astfel de organizari de ce nu isi spune punctul de vedere??????

Propun in numele Clubului MR.FISH ca in anul 2012 in organizarea CN sa se implice ANDREI VLADEANU SI CORNEL ROSIORU.
Multumesc pentru reprosuri anticipat.

plateste tu anticipat suma furata de rosioru si pe urma poate luam in considerare propunerea ta :idea:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”