Cumpar senzori Delkim TX-i Plus

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Cumpar senzori Delkim TX-i Plus

Mesaj de popescu59 »

stress--- Tu crezi ca in Alexandria va cumpara cineva Delchim la 645 Ron buc ? Aici majoritatea lucreaza pe sal minim pe economie deci un senzor ar fi sal omului pe 1 luna de munca.Sa aduc in magazin asemnea senzori sa ii tin 400 de ani ? Eu cumpar de pe forum fiindca automat iau mai ieftin decit la importatori , stiu vei spune ca lucru nou e lucru nou, iar eu iti spun ca cine are senzori Delchim nu da cu piciorul in ei e clar ca ii foloseste si mai ales ii ingrijeste.
Si uite a aparut si oferta senzori + hangere 2500 Ron, o fi vreo diferenta intre 2500 si 4000 ron noi?
Si ca sa iti dovedesc ca esti rautacios iti pot spune eu destule magazine cu renume in marele Bucuresti care nu au asa ceva la vinzare.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

popescu59 scrie:stress--- Tu crezi ca in Alexandria va cumpara cineva Delchim la 645 Ron buc ? Aici majoritatea lucreaza pe sal minim pe economie deci un senzor ar fi sal omului pe 1 luna de munca.Sa aduc in magazin asemnea senzori sa ii tin 400 de ani ? Eu cumpar de pe forum fiindca automat iau mai ieftin decit la importatori , stiu vei spune ca lucru nou e lucru nou, iar eu iti spun ca cine are senzori Delchim nu da cu piciorul in ei e clar ca ii foloseste si mai ales ii ingrijeste.
Si uite a aparut si oferta senzori + hangere 2500 Ron, o fi vreo diferenta intre 2500 si 4000 ron noi?
Si ca sa iti dovedesc ca esti rautacios iti pot spune eu destule magazine cu renume in marele Bucuresti care nu au asa ceva la vinzare.
Nae, era o gluma nevinovata :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

nu-ti lua hangere delkim !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns