Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
meteahna veche la majoritatea BBRLC! Inceraca la Coco poate are el.odoctee scrie:printr-o întâmplare (habar nu am cum), la 2 dintre tamburii de bblc (model vechi) s-a rupt tija din interiorul acestora ce produce cârâitul in drill si te ajuta la reglajul frânei.
mulinetele funcționează perfect decât ca este un pic mai dificil de ajustat frana "pe muțește"
dacă are cineva de vânzare 2 tije sau are vreo idee cum sa realizez aceste chestii rog sa ma ajute.
atașez 2 poze cu tijele, cu mențiunea ca foto cu tamburii nu sunt de bblc insa de observa chestiile.
multumesc, adrian, tulcea.
O fi veche... dar nu am mai auzit la nimeni pana acum sa aiba problema asta.gadjo scrie:meteahna veche la majoritatea BBRLC! Inceraca la Coco poate are el.odoctee scrie:printr-o întâmplare (habar nu am cum), la 2 dintre tamburii de bblc (model vechi) s-a rupt tija din interiorul acestora ce produce cârâitul in drill si te ajuta la reglajul frânei.
mulinetele funcționează perfect decât ca este un pic mai dificil de ajustat frana "pe muțește"
dacă are cineva de vânzare 2 tije sau are vreo idee cum sa realizez aceste chestii rog sa ma ajute.
atașez 2 poze cu tijele, cu mențiunea ca foto cu tamburii nu sunt de bblc insa de observa chestiile.
Am vb cu Coco, nu are piesele astea ...gadjo scrie:meteahna veche la majoritatea BBRLC! Inceraca la Coco poate are el.odoctee scrie:printr-o întâmplare (habar nu am cum), la 2 dintre tamburii de bblc (model vechi) s-a rupt tija din interiorul acestora ce produce cârâitul in drill si te ajuta la reglajul frânei.
Sigur Cipica, am luat legatura cu Shimano Felindre, sa vad ce spun baietii, te anunt in caz de raspuns afirmativcipica scrie:Salut! am si eu aceeasi problema la 4 tamburi de Ultegra XSA.
daca gasesti undeva piesa respectiva anunta-ne si pe noi !!!
merci.
habar nu am cum sa o masor, are si o forma mai ciudata, iti pun o poza din diagrama, insa cel mai bine sa vezi cum arata, e sa te uiti la un tambur de bblc (si nu numai, majoritatea mulinetelor au acel sistem) doar ca difera dimensiunea piesei.Ahotnic scrie:trimiteti-mi schema piesei pe MP , eventual dimensiuni etc si incerc sa o reproduc in laborator. normal ar trebuii sa iasa 90%. nu e o piesa de precizie, deci merita incercat. asta daca vreti bineinteles si nu o gasiti in alta parte.