nash siren rs1

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

lucian_dj
Puncte: 0

nash siren rs1

Mesaj de lucian_dj »

vand 4 senzori plus statie culori violet rosu alb albastru plus 4 nash slix 2rosi 2 violet senzori au 4 luni in garantie si se da pachetul complet pret 600euro.

lucian_dj

Re: nash siren rs1

Mesaj de lucian_dj »

va raspund aici la totzi cei care miau scris in privat 1 senzori se dau doar la 600 euro 2 3senzori plus statzia iam castigat la un concurs plus unu cumparat de mine acum 2 luni la care am si bon de magazin eu locuiesc in italia si aici orice problema se rezolva pe loc senzor cu probleme mergi la magazin si daca e cu probleme se schimba pe loc daca nu mai ai bonul se citeste data de fabricatzie care este in interior la bateri si 3 nu ma grabesc cu vanzarea ii vand doar sa schimb sunt in tratative cu un alt baiat pentru carpsounder roc set daca cumva cade retrag senzori de la vanzare va multzumesc si cred ca mam facut intzeles.

cezaro

Mesaj de cezaro »

lucian_dj scrie:va raspund aici la totzi cei care miau scris in privat 1 senzori se dau doar la 600 euro 2 3senzori plus statzia iam castigat la un concurs plus unu cumparat de mine acum 2 luni la care am si bon de magazin eu locuiesc in italia si aici orice problema se rezolva pe loc senzor cu probleme mergi la magazin si daca e cu probleme se schimba pe loc daca nu mai ai bonul se citeste data de fabricatzie care este in interior la bateri si 3 nu ma grabesc cu vanzarea ii vand doar sa schimb sunt in tratative cu un alt baiat pentru carpsounder roc set daca cumva cade retrag senzori de la vanzare va multzumesc si cred ca mam facut intzeles.
Nu, nu te ai facut inteles,pentru ca nu ai pus punct, nu ai pus virgula...n ai pus nimic. Grea rau limba romana.
"Lasati ciortanii sa vina la mine !"
cezar oprea

odoctee
Moderator

Mesaj de odoctee »

lucian_dj scrie:va raspund aici la totzi cei care miau scris in privat 1 senzori se dau doar la 600 euro 2 3senzori plus statzia iam castigat la un concurs plus unu cumparat de mine acum 2 luni la care am si bon de magazin eu locuiesc in italia si aici orice problema se rezolva pe loc senzor cu probleme mergi la magazin si daca e cu probleme se schimba pe loc daca nu mai ai bonul se citeste data de fabricatzie care este in interior la bateri si 3 nu ma grabesc cu vanzarea ii vand doar sa schimb sunt in tratative cu un alt baiat pentru carpsounder roc set daca cumva cade retrag senzori de la vanzare va multzumesc si cred ca mam facut intzeles.
va raspund aici la toți cei care mi-au scris în privat:
1. senzorii se dau doar la 600 euro
2. 3 senzori plus stația i-am castigat la un concurs, plus unu cumparat de mine acum 2 luni la care am si bon de magazin, eu locuiesc in italia si aici orice problema se rezolva pe loc, senzor cu probleme mergi la magazin si daca e cu probleme se schimba pe loc daca nu mai ai bonul se citeste data de fabricație care este in interior la baterii
3. nu ma grabesc cu vanzarea ii vand doar sa-i schimb, sunt in tratative cu un alt baiat pentru carpsounder roc set dacă, cumva cade, retrag senzorii de la vânzare
va mulțumesc si cred ca m-am făcut înțeles.
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

scuzatzi gramatica virgula, dar fiind la servici si cu putzin timp la dispozitie oricum cine este interesat cred ca a intzeles ,suntem pescari si nu cred ca daca esti bun la gramatica si esti atent la virgula trage crapul mai bine sa intzeleg ca u nu cumperi din cauza virgulei o zii buna si (bafta la pescuit) ms.SI mii de multzumiri odoctee ca ma ajutat sa ma fac intzeles mai bine.

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

up

R.R. FISHING TEAM
pescar de competitie

Mesaj de R.R. FISHING TEAM »

citat: bafta la pescuit .incheiat citatul .multumim la FEL ! :twisted:

R.R. FISHING TEAM