vand Anaconda base camp MST 10.000

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Lao
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: vand Anaconda base camp MST 10.000

Mesaj de Lao »

Bine..in fine..nu-l cunosc pe om, dar mi se par aiurea interventiile astea pe la bazar, mai ales ca omu a cerut juma de pret pe ceva nou si la acelasi pret cu cei care vand refurbished. Deci nu vad rostul acestor postari gratuite si rautacioase. :roll:

Lucian Mustățea

Mesaj de Lucian Mustățea »

Pt. Lao!!! Nu m-am băgat în seamă, eu am achiziționat un cort Anaconda de la TATA NIȚU în cursul zilei de ieri la un preț f.f. bun, atenție a și primit marfă. Pt. confimare îți trimit foto pe e-mail cu produsul precizat, dacă postezi adresa de e-mail. Dacă te cunoaște bătrânul și mergi la magazinul din Sf. Gheorghe, mai scade din prețul afișat pe NET!!! Nu-i fac reclamă, dar adevărul este cel relatat de mine și alții. Pentru a te convinge sună-l pe Irinel, fiul dl. Nițu și te va edifica cu privire la produsele și prețurile afișate. Doresc să-mi cer scuze public vânzătorului ptr. că i-am stricat vânzarea produsului și cu siguranță nu mai intevin în discuții. Cu mult respect!!!
Nume utilizator schimbat din lucfish

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

lucfish, ma bucur sincer pt tine si sa te protejeze cat mai mult!
Ideea era ca ati navalit pe topicul omului in cazul in care el vindea acelasi lucru la pret aproximativ, dar cu putina negociere. Acum ce vroiau unii dintre voi? Sa-l dea moca...?
In concluzie nu-si aveau rostul aceste postari daca omu nu e nici bisnitar, n-a cerut nici pret de nou, etc, etc. V-a zis cat a fost de nou si cat doreste el. Mi s-a parut un lucru normal, nu stiu ce vi s-a parut voua anormal....

Ahotnic

Mesaj de Ahotnic »

Winston scrie:Nu ma intereseaza ce vinzi tu..si sunt off topic.Dar ca sa stii si tu ca stiu 3 oameni care si-au luat Nount Hoper MST 10000 noi noute la pretul de pe site si eu personal mi-am luat pat de le el..nou nout Bed Chair I cu protectiile de la picioare nedate jos.Nu-i fac reclama lui Nitu ca nu-l cunosc personal.Iar spre lamurirea ta refurbished sunt produse noi expuse la raft sau cu ambalaje deschise sau deteriorate.Cam ce vinzi si tu acuma.
Scuze de interventie ....spor la vanzare
daca sti ca esti off topic ce kkt te mai bagi cu discutii inutile.... alo moderatorii... chiar va doare in phula?
Ultima oară modificat Dum Iul 08, 2012 20:51 de către Ahotnic, modificat 1 dată în total.

Ahotnic

Mesaj de Ahotnic »

lucifish, sper din suflet sa ramai blocat in acel cort si sa nu mai ai acces la net pt a phute topicurile altora:))

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

Oamenii printre care si eu am incercat sa-ti explicam ca ce vinzi tu SH se gaseste nou pe alte siteuri mai ieftin.Bisnita e la moda in RO.Asa ca fii corect si macar nu veni cu injurii.Pe alte forumuri daca te uiti ai sa gasesti corector de preturi.Spor la afaceri :wink:
Imagine

Ahotnic

Mesaj de Ahotnic »

cort vandut. multumesc colegilor de sus ca au tinut topicul on top.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”