Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Pai a zis.Cica-i gata anu asta in martie, cel tarziucarp_master scrie:prea relativ , zi si tu in 3 luni in 6 ani in 2 secole...ca sa dovedesti ca stii ce faci...
daca ti-ai creat clone, normal ca votul duce la tine...Popescu Stefan scrie:Niciodată misterul nu strică. Puținică răbdare.
Văd că rezultatul votului îmi confirmă faptul că pescarii au început să caște ochii.
Propune...bogdanpesc scrie:nici unul din cei scrisi de tine
Tu faci parte din cei care pescuiesc la rapitor????bogdanpesc scrie:e destul de delicat...am vre-o doi ,dar nu sunt eu in masura sa-i propun
mai bine adauga si optiunea ,nici unul din cei propusi....o sa vezi voturi acolo
idea este ca evident data respectiva este un mister si pentru tine...Popescu Stefan scrie:Niciodată misterul nu strică. Puținică răbdare.
Văd că rezultatul votului îmi confirmă faptul că pescarii au început să caște ochii.
si la rapiciosi si la stationar si la mustaciosi ...ne cunoastemGenes Florin scrie:Tu faci parte din cei care pescuiesc la rapitor????bogdanpesc scrie:e destul de delicat...am vre-o doi ,dar nu sunt eu in masura sa-i propun
mai bine adauga si optiunea ,nici unul din cei propusi....o sa vezi voturi acolo