E N E R G Y B R A S O V = V A L O A R E

Moderator: gor965
Daca nu terminati cu felicitarile acestea pline de IRONIE,va dau cuvantul meu ca incep cu vechile metehne.ppcarp scrie:BRAVO ENERGY!!!
sper sa nu va ciuruiasaca africanii la CM ca ar fi mai mare rusinea!!!
Sincer Carpingii aveau mai mare experinta pentru un CM dar speram in minuni si cu voi![]()
![]()
![]()
Hai Fire intinse si sa luati aurul !!!!!
Este absolut normal ca fiecare sa-si sustina favoritii,este la fel de normal ca invinsii sa suporte greu infrangerea pentru ca suntem oameni.Este clar ca si Carpingul si alte cluburi au pescari foarte buni care puteau la fel de bine sa fie pe primul loc dar intr-adevar trebuie sa sustinem echipa castigatoare _ ENERGY _ cu totii,fara ironii,pentru ca de acum incolo ei sunt romanii nostri care ne vor reprezenta impotriva altor tari.Si las ca n-or fi Africanii aia chiar poleiti cu aur....shimanobig scrie:Daca nu terminati cu felicitarile acestea pline de IRONIE,va dau cuvantul meu ca incep cu vechile metehne.ppcarp scrie:BRAVO ENERGY!!!
sper sa nu va ciuruiasaca africanii la CM ca ar fi mai mare rusinea!!!
Sincer Carpingii aveau mai mare experinta pentru un CM dar speram in minuni si cu voi![]()
![]()
![]()
Hai Fire intinse si sa luati aurul !!!!!
Hai sa ne rezumam la felicitari si sa ocolim postari de genul: sper sa nu va ciuruiasca,Carping aveau experienta dar speram in minuni.
Eu spun sa nu se umbreasca absolut cu nimic ,munca colosala depusa de Energy si de absolut toate echipele participante prin postari malitioase si pline de intepaturi.
Cu aceasta okazie tin sa felicit absolut toate loturile participante la acest CN.
Jos palaria in fata dumneavoastra.
daddy caddy scrie:la festivitatea de premiere a lipsit carping club,de ce???nu stiti sa pierde-ti?
E N E R G Y B R A S O V = V A L O A R E![]()
![]()
...asa ar trebuii sa inceapa fiecare postareshimanobig scrie:...Cu aceasta okazie tin sa felicit absolut toate loturile participante la acest CN.
Jos palaria in fata dumneavoastra.