oanavictor scrie:27 mai ora 10 ,traversez cu bacul la calarasi ca sa trec in bulgaria pe la silistra mergand spre nisipurile de aur .
Pe bac ,eu in masina cu geamul deschis ,asist la urmatoarea discutie intre doi localnici .........
personajul 1 ............CE FACI VASILE
personajul 2 ............BINE........MERG SA IAU CATEVA LAZI DE CIRESE PENTRU PIATA ......TU
personajul 1............MA SUNAT GOGU ,ARE UN CRAP MARE SI NU ARE CUI SA+L VANDA .....LA CANTARIT .......41 KG .........AM VORBIT EU LA HOTEL ,DA 150.000 PE KIL SI GOGU VREA 100.000 ....FAC SI EU CEVA AZI ........ASTEAPTA VIS A VIS SA MI+L DEA .......AM MAI LUAT 1 DE 36 KG ACUM 3 ZILE SI UN SOMN DE 90 KG .........
eu din masina ........hopa .....sa dus concediul meu ...........ma dau repede jos si+l intreb pe nenea de vreo 30 ani .........mai nene ai glumit cu crapu ala .........ca daca nu ........spune+i prietenului matale sa+l tina viu ,sa nu+l omoare .........dau eu 1000 euro pe el
personajul 1 ...........nu nene .......e mort de azi dimineata de la 5
eu .............bai nene ........atunci lasama si pe mine .........macar sa+l vad ..........
personajul 1 ..........cand ajungem vorbesc cu el si cred ca se poate .........
ajungem ............vorbeste cu un pusti de 25 ani .......mic si negru .......si ma cheama ........ma duce in spate la aia de la ostrovin .............vad namila .........sigur avea 40 kg ........vreau sa fac poza cu telefonul ...........nu ma lasa .............si am continuat concediul nevestei ......
asta e romania unde traim ...........
Din cand in cand, "profesionistii" mai lovesc cate unul de-asta la Dunare ! Cel mai mare pe care l-am vazut intr-o poza avea 35 kg (crap comun)! Imediat dupa inundatiile din 2006 s-au mai prins la noi in zona un comun de aproximativ 30 kg si o salonta de 25 kg !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
cipica scrie:Salutare!
Evident ca toata lumea ar vrea sa prinda pe apele publice crapi de 30 de kg dar in Romania acest lucru este imposibil. Vreo 700 de km mai la V se poate. Numai pentru noi un crap salbatic de 25 kg sa spunem (prins in delta) este un veritabil record. Francezii si spaniolii prind pe rauri zilnic astfel de crapi. Leon Hoogendijk prinde cativa crapi de 30 kg in fiecare an pe raurile din Franta iar pt ghizii de pe Ebru crapii de 25 kg nu sunt o raritate. Drept urmare, pescarii cauta adevarate recorduri.
Recordul mondial la crap prins pe ape publice este de 38,2 kg. Carcotasii o sa spuna ca asta este adevaratul record numai si numai pr ca ei nu pot sau nu isi permit sa ajunga sa pescuiasca la Euro Aqua , Rainbow sau Les Graviers. Stiu, e greu sa castigi Marele premiu de la Monaco daca tu concurezi pe pista de VTM de la Brasov.
Nu inteleg de ce va oripilati atat! Este un crap cu o gena f buna care a avut suficient spatiu si suficienta mancare ca sa se poata dezvolta.
Nu cumva va enerveaza faptul ca pana si in Ungaria se poate, numai la noi nu? Va spun eu, la noi nici nu s-a incercat! A avut Sakal o tentativa si atat.
Unde te grabesti ?
Ai rabdare !!!!
Mai am de sapat vreo 3 ani !
oanavictor scrie:27 mai ora 10 ,traversez cu bacul la calarasi ca sa trec in bulgaria pe la silistra mergand spre nisipurile de aur .
Pe bac ,eu in masina cu geamul deschis ,asist la urmatoarea discutie intre doi localnici .........
personajul 1 ............CE FACI VASILE
personajul 2 ............BINE........MERG SA IAU CATEVA LAZI DE CIRESE PENTRU PIATA ......TU
personajul 1............MA SUNAT GOGU ,ARE UN CRAP MARE SI NU ARE CUI SA+L VANDA .....LA CANTARIT .......41 KG .........AM VORBIT EU LA HOTEL ,DA 150.000 PE KIL SI GOGU VREA 100.000 ....FAC SI EU CEVA AZI ........ASTEAPTA VIS A VIS SA MI+L DEA .......AM MAI LUAT 1 DE 36 KG ACUM 3 ZILE SI UN SOMN DE 90 KG .........
eu din masina ........hopa .....sa dus concediul meu ...........ma dau repede jos si+l intreb pe nenea de vreo 30 ani .........mai nene ai glumit cu crapu ala .........ca daca nu ........spune+i prietenului matale sa+l tina viu ,sa nu+l omoare .........dau eu 1000 euro pe el
personajul 1 ...........nu nene .......e mort de azi dimineata de la 5
eu .............bai nene ........atunci lasama si pe mine .........macar sa+l vad ..........
personajul 1 ..........cand ajungem vorbesc cu el si cred ca se poate .........
ajungem ............vorbeste cu un pusti de 25 ani .......mic si negru .......si ma cheama ........ma duce in spate la aia de la ostrovin .............vad namila .........sigur avea 40 kg ........vreau sa fac poza cu telefonul ...........nu ma lasa .............si am continuat concediul nevestei ......
asta e romania unde traim ...........
Din cand in cand, "profesionistii" mai lovesc cate unul de-asta la Dunare ! Cel mai mare pe care l-am vazut intr-o poza avea 35 kg (crap comun)! Imediat dupa inundatiile din 2006 s-au mai prins la noi in zona un comun de aproximativ 30 kg si o salonta de 25 kg !
Cate unu?eu cred ca li se intampla destul de des lor...