Vand 6 "bijuterii" Shimano Ultegra XT-B 5500 - folosite un an.
pretul este de 30 de milioane per pachet
Personal,cred ca este cel mai bun raport calitate/pret, iar calitatea este comparabila cu cea de la Daiwa Basia sau Shimano MGS.
Mulineta include toate sistemele noi de la Shimano.
Tamburul are diametrul de 63mm, mai mic decat BBRLC-ul,deci este excelenta in lanseuri atat pt betele cu inel de 50 cat si de 40 (face spire mult mai mici).
Unul din multele avantaje este greutatea redusa: 570 g !!! Ajuta multa in lansare.
Mulineta are inclus 1 tambur de rezerva tot din duraluminiu, aceeasi dimensiune 5500.
Alt avantaj in lanseurile de mare distanta este tamburul AR-C,forjat la rece, ce consta in modelarea unei buze frontale unghiulare pt producerea unor spire mai mici reducand frecarea.
In ciuda dimensiunii,este o mulineta foarte puternica. La o tura de manivela mulineaza 1 m de fir.
Baitrunner-ul frontal de tip II este foarte rapid, "ingheata" la jumatate de tura!!
Mai jos sunt date capacitatile tamburului, dar intra mult mai mult: eu am bagat pe unul 600m de 0,30 umplut regulamentar!!
corp din aluminiu
2 viteze de oscilatie
rulment super stopper II
pinion central hypergear
ax central floating shaft II
maner ergonomic biogrip-foarte usor
pentru detalii call 0728 996668 sau dati un mesaj privat
Floyd Patterson a fost culcat la podea de 7 ori intr-o runda
dupa meci a zis:"ei spun ca am fost boxerul care a fost culcat la podea cel mai mult....dar eu le spun ca sunt si cel care s-a ridicat de cele mai multe ori..."
sau schimb cu 6 bblc impecabile.daca sunt alergate nu veniti cu oferte ca nu m intereseaza.de maine pana luni plec in vacanta in bulgaria asa ca nu sunati,mai bine dati mesaje daca este.
dupa meci a zis:"ei spun ca am fost boxerul care a fost culcat la podea cel mai mult....dar eu le spun ca sunt si cel care s-a ridicat de cele mai multe ori..."