nu cred ca multi dintre voi cunoasteti acest aspect deosebit de delicat al boiliesurilor care se folosesc pe timp noros si al celor pt timp insorit.
totusi, eu deschid acest topic, poate dezvolta cineva subiectul...
ps sa nu creada cineva ca topicul acesta este o capcana pentru legio ( omul care posteaza cu simt de raspundere la absolut orice subiect de pe acest forum - de la erectiile submerse pana la echipa nationala de pescuit la crap )
este pur si simplu o provocare.
@v. oana
lasa mangleala cu sursele, ai mai incercat-o... sursa se va desconspira singura, cred eu, pe parcursul discutiilor. daca nu, am s-o zic la final.
eu nu te-am intrebat ce surse ai avut cand ai facut urmatoarea varza (cu carne) de postare la topicul "boilies pt apa rece":
Nu mi-am putut permite obraznicia de a posta o reteta ,stiind ca exista un mare specialist in retete de boillies ,dar cu voia dumneavoastra mi-am permis sa postez cateva ingrediente care se folosesc pentru fabricarea bilelor pentru apa rece ,lasand la libera inspiratie a fiecaruia sa i-si aleaga singur produselor ,pentru a-si definitiva una sau mai multe retete .
Oricum nu am specificat intre produsele citate ULEIUL DE SOMON si mai ales acel GREEN LIPPED MUSSEL REDESCOPERIT IN UNGARIA DE CELEBRA ECHIPA CAMPIOANA
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista
Dar parerea mea la chestia cu cantitatea de lumina e un alint. Sa mi-l aratati si mie pe ala care pleaca cu 12 feluri e bile dupa el si le da in garla functie de cata lumina e afara, sa-mi scot palariea in fata lui Dac-ar fi sa aiba macar un sambure de adevar treaba asta cred eu ca ar fi ceva legat de preferintele de moment ale cparului functie de nivelul presiunii atmosferice (care este strans legat de "claritatea" cerului)...
O fi oare atat de importanta chestia asta? Ma-ndoiesc.
Da dece nu sare nimeni din "salai" sa arate cum se face intr-un concurs ca cel de alaturi sa nu mai prinda peste? in definitiv asta face diferenta intre un pescar bun si unul mai putin priceput. Ah... am uitat, nu se da nimic din casa.